K
kasiula matula
Gość
ja dzis mam nalot i omowienie spraw chrzcin
az sie boje co to bedzie
az sie boje co to bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magdalenka pisze:Kinga bardzo mi Was szkoda, bo wiem co znaczy iść do teściów i reszty rodziny z sercem na dłoni, a dostać w zamian po głowie! To się wszystko z czasem normuje, ale niesmak pozostaje już niestety. Ja osobiście uważam, że nie przesadziłaś! Jak ktoś nie ma poczucia humoru to niestety niech sobie siedzi z boku i sie nie odzywa. Jego sprawa i kwita. A teściowie.... no cóż .... nich sobie tam siedzą i polerują autko, żeby nie matowiało.
jesteś super synowa, a że oni nie umieją docenić? Zrozuemieją jak siepojazi zięć - oj oni potrafią być cięci szczególnie na początku na takie mamuśki ;D
Rafałowi myślę, że jest poprostu wstyd za rodziców przed tobą i córeczką. Musi sobie jakoś to na nowo ułożyć, bo nie zachowali sie jak kochający rodzice i dziadkowie. Ale jak mowi mój mąż za słowa i zachowania swojej mamy nie ponosi odpowiedzialności
Pozdrawiam i głowa do góry :-*
KingaP pisze:Czy Wy też jesteście zazdrosne o swoje dzieci?