reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

reklama
to tak jak ja :)
w poniedziałek musze jechać do ich miejscowości ale mam nadzieje żadnego z teściów nie spotkać na swojej drodze

cholera jasna!!! przechwałki nie wychodzą na dobre!! uważaj monika pk!!

Ja dziś usłyszałam od mamy Rafała, że: "przytyłaś, ale to Twój czas taki!!!" nóż mi się otworzył w kieszeni

Na co przyszła Rafała siostra (mam na nią alergię) i powiedziała swym słodziutkim głosikiem: "Nooo, coraz więcej was!!!"

A na sam koniec: (też mama Rafała) "Wiesz, nie przejmuj się, bo ludzie którzy mają problemy z tarczycą są wybuchowi, a Ty nieraz też nie panujesz nad sobą!!!"

No myślałam, że nie zapanuję... Jak zapytałam, czy nie dość "komplementów" na dziś, to ona się zdziwiła, że ja tak to odbieram...
Na całe szczęście Rafał zapytał: A jak ma odbierać ???

jestem w szoku... Monika!!! Nie chwal dnia przed zachodem słońca, a teściowej przed.... (sama wiesz)

no przestań, ALE O CO CI CHODZI??? przecież to sympatyczne jest, jak kroś widzi, że tyjesz (buzia jak księżyc w pełni - podobno wg Rafała przesadzam, nie w pełni !!! ;) )

ta a mi ostatnio przysłodził, że mi się nad tyłkiem takie urocze wałeczki zrobiły. miałam ochotę udusić gołymi ręcami

mnie teściu ze swoją mama oglądali czy jestem równomierna...

stwierdzili że tak, tyłek mi nie urósł ...

ale przyznam że to jedyny nieprzyjemny moment osttanich wizyt...

reklama
Do góry