reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

dzisiaj moja teściowa miała przyjechać na zakupy do mojej miejscowości
kupić kreacje na ślub a przy okazji odwiedzić mnie bi jeszcze nigdy nie była w naszym mieszkaniu
ale była dzisiaj moja szwagiereczka i powiedziała ze jednak teściowa sie nie wybiera
jupi mam nadzieje ze nie zmieni juz planow ;)

reklama
ja nidlugo przyjezdzam do Polski na 1,5 dnia wiec jak moja tesciowa sie o tym dowiedziala to powiedziala do mojego meza ze nie moze sie doczekac kiedy zobaczy Synowa z dzidziusiem w brzuszku...he he he.zdziwi sie troszeczke ze zajrze do niej tylko na ok pol godzinki :)

Magdalenka.....ja mam kochaną tesciowa :) ale to pewnie dlatego ze nie kocha swojego syna "chora" miłoscia ....to bardzo rzeczowa i rozsadna kobieta i wychowała dwóch wspaniałych synów :)

a ja znow sie wtracam, hehe:)

tesciowej jescze nie mam, ale gdy mama mojego faceta dowiedziala sie o mojej ciazy przytulila mnie i powiedziala, ze cieszy sie, ze to wlasnie ja bede matka jej wnukow:)az sie wzruszylam...tymbardziej, ze ta ciaza to dla wszystkich szok...

a poza tym, z jego mama zawsze dobrze sie dogadywalam, mam nadzieje, ze tak zostanie juz na zawsze.

Ja tez myslam o tesciowej jak o wlasnej mamie super sie dogadywalam........do czasu...........jak razem mieszkamy pod jednym dachem

Wydaje mi sie ze kazda tesciowa jest do zniesienia i do kochania na odleglosc jedynie

reklama
monika_pk pisze:
Magdalenka.....ja mam kochaną tesciowa :) ale to pewnie dlatego ze nie kocha swojego syna "chora" miłoscia ....to bardzo rzeczowa i rozsadna kobieta i wychowała dwóch wspaniałych synów :)
Monika moja niby uważa, że syn to najmniej udane z jej dzieci - notabene on przy niej został, bo dziewczyny na róznych kontynentach - więc pewnie przenioslo się to i na synową. ;) Ale co tam już mi trochę przeszło, a mój mąż to najcudowniejszy człowiek i dla mnie lepszego nie ma na świecie!!!! A to co jest między mną a moj ą teściową to wynimka najpewniej z bliskości - raptem jedna kondygnacja. Uprzedzam domysły - kuchnie mamy oddzielne ;D

Do góry