reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

Monika: rozbiłaś mnie tym hasłem o teściowej. moja Wiesia też jest niekiedy monotematyczna, że aż diabli biorą. mówię jej wtedy: matka nie marudź już, albo siedzę cicho dla świetego spokoju.

reklama
a ja się zsatwnawiam co moja knuje bo dzwoniła dziś do misia i pytała kiedy wpadniemy i co u mnie????????????????????

tescia mam lepszego i kochanszego od wlasnego(z wlasnym kontaktow nie utrzymuje) za to tesciowa mi sie nie trafila
Wku.........a mnie teraz i doprowadza do szalu-lazi po chacie spiewa i gwizdze musze sobie stopery kupic,

oj agao, albo cośim taszym teściom sie poprzestawiało albo coś knują, i bądx tu człowieku mądry...

ja, mimo że nie są jeszcze moimi teściami, czuję że nie uda mi sie powiedziec tato, mamo.

ale babia Igora chce bym mówiła do niej babciu - i to temi nie wychodzi (udzodziłam jej w końcu prawnuka, to uważa że jest moją babcią)

nie wiem czy kiedyś sie przełamię... jak mieszkamy razem minęło już 3 latka i nic.

moje zdanie jest takie ze powinnyśmy mówić do teściów na ty albo pani pan
w mojej rodzinie zawsze mowi sie mamo tato ale co to za mama???
ciezko est ukladac bezosobowe zdnia ale chyba tez to mnie czeka

kasiula matula jak zaczniesz układać takie zdania to staniesz się perfekcjonistką. Jestem po slubie trzy lata i ani razu nie zwróciłam się do teściów mamo/tato. I jest mi z tym DOBRZE!!!

anian pisze:
kasiula matula jak zaczniesz układać takie zdania to staniesz się perfekcjonistką. Jestem po slubie trzy lata i ani razu nie zwróciłam się do teściów mamo/tato. I jest mi z tym DOBRZE!!!
3lata? U to musisz być w tym naprawde dobra ;D
musze zaczac ćwiczyc

reklama
kasiula matula rzadko ich widuję, a jeżeli już to na CAŁY tydzień i to 24h/dobę. Ale NIE przemogę się i już!

Do góry