Osinka myślę że da się zrobić :-) ja siłą rzeczy już pracuję nad formą, bo z mężem się na styk wymieniamy przy Idze. więc jak się zasiedzę w pracy, to później muszę gnać na złamanie karku a raczej kół.. a kondycja po ciąży jeszcze niezbyt ciekawa
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Osinka myślę że da się zrobić :-) ja siłą rzeczy już pracuję nad formą, bo z mężem się na styk wymieniamy przy Idze. więc jak się zasiedzę w pracy, to później muszę gnać na złamanie karku a raczej kół.. a kondycja po ciąży jeszcze niezbyt ciekawa
fajnie, musimy być w kontakcie i za 2-3 lata wyruszamy wspólnie - ścieżkę naddunajską mamy w 1 paluszku, kempingi są średnio co 20-30km, więc można spokojnie z dziećmi podróżować
ja zaczęłam też jeździć - chcę wzmocnić swoje pechowe kolano, codziennie robię choć 2-3km (zależy czy Agatka mi da) na trenażerze
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja tez bym tak chciala.:-( .............osinko szkoda ze tak daleko mieszkacie:-(
tereskaa, masz 3 lata na zorganizowanie przyjazdu do Polski
K
KingaP
Gość
Od jutra moja teściowa bedzie zajmować się Karolą, bo moja mama wyjechała na tydzień. jestem cała w stresie, zobaczymy jak to będzie???
Osinka ja codziennie mam tych killometrów 16..niewiele ale dzisiaj np we mgle i prawie po ciemku :-( ale i tak najbardziej mnie wkurza to że muszę jeździć z kompletem ubrań na zmianę
I mam nadzieję że na jakieś krótsze trasy z Igą będzie można jeździć już następnej jesieni...
I mam nadzieję że na jakieś krótsze trasy z Igą będzie można jeździć już następnej jesieni...
K
KingaP
Gość
wczoraj byli u nas Rafała rodzice z rodzeństwem. W piątek Rafiemu stuknęła trzydziestka, więc trzeba było uczcić. Nasłuchałam się przy tej okazji, że niektóre rzeczy robię nie tak jak powinnam, że czepiam się, bo kiedy Rafał ubierał Karolę po myciu do spania i dołączył do niego tata, siostra i brat, to ja ich stamtąd pogoniłam, żeby jej nie rozbawiali... Ach, taka czepialska jestem!!!!
Potem mam jakiegoś kaca moralnego, bo mam wyrzuty, że się wkurzam, że przyjechali o 18:30 (mieli zjechać tu o 17!!! )
Potem mam jakiegoś kaca moralnego, bo mam wyrzuty, że się wkurzam, że przyjechali o 18:30 (mieli zjechać tu o 17!!! )
Kinga: wiesz, ja uważam dalej - mimo że Piotrek już "stary koń" - że jak sie umawia na wizytę(ację ) na 17, to sięgodziny dotrzymuje. bo w końcu, jakby na to nie patrzyć, w domu jest małe dziecko, do którego torozkładu dnia powinno się dostosować. a co do rozbawiania przed spaniem - też bym pogoniła.
K
KingaP
Gość
ja wczoraj miałam wrażenie, że to my powinniśmy się dostosować do gości!!! A nie oni do Karoliny. Cóż...
A
azik
Gość
Jak teściowa pobędzie troszkę z Karola sama - to przypomni sobie co to znaczy plan dnia dla dziecka...
reklama
K
KingaP
Gość
Asiu, pobyła z nią w tamtym tygodniu.
Ja nie chcę tu źle zabrzmieć, ale jak jej posłuchałam, to zaczęłam tracić pewność siebie, bo:
Karola WCALE nie płakała!!! (Rafałowi płacze, jak chce ją uśpić...)
JADŁA bez oporów (Rafałowi nie chce nieraz jeść)
Nie była noszona, cały czas leżała na swoim kocyku (z nami tak nie chce...)
Moja teściowa nie przyzna się, że coś było nie tak jak sobie wymarzyła. Jej zapewnienia traktuję z przymrużeniem oka, tym bardziej, że od czasu jej opieki Karolina stała się nad wyraz towarzyska-nie można jej zostawic na chwile samej!!!! A jak jej zwróciłam uwagę, żeby jej tyle nie nosiła, to powiedziała Karolinie: i tu cytat: Wzięłabym Cię na rączki, ale mama krzyczy!!!
Ja nie chcę tu źle zabrzmieć, ale jak jej posłuchałam, to zaczęłam tracić pewność siebie, bo:
Karola WCALE nie płakała!!! (Rafałowi płacze, jak chce ją uśpić...)
JADŁA bez oporów (Rafałowi nie chce nieraz jeść)
Nie była noszona, cały czas leżała na swoim kocyku (z nami tak nie chce...)
Moja teściowa nie przyzna się, że coś było nie tak jak sobie wymarzyła. Jej zapewnienia traktuję z przymrużeniem oka, tym bardziej, że od czasu jej opieki Karolina stała się nad wyraz towarzyska-nie można jej zostawic na chwile samej!!!! A jak jej zwróciłam uwagę, żeby jej tyle nie nosiła, to powiedziała Karolinie: i tu cytat: Wzięłabym Cię na rączki, ale mama krzyczy!!!