reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

reklama
Mamaoli: ja już sama nie wiem co robić i myśłeć. jedyna pociecha w tym , że Krzyś trzyma moją stronę. powoli wymiękam. zresztą praqda jest brutalna - nie potrafię sięza cholerę przemóc żeby tam iśc i wysłuchiwać jej żalów na temat pracy, niedobrego męża itp.

dobrze ze wyjezdzam...................
dzis mna wstrzaslo
otoz w zwiazku z wyjazdem mam wiele spraw do zalatwienia-tesciowa chetnie popilnuje kacpra-zostawilam herbatke bo upaly wiadomo-przychodze po 3 godz.i patrze herbatka nie ruszona-tam gdzie stala tam lezy :mad: i na moje zapytanie dlaczego nie dala? bo sie bala ze sie zachlysnie bo jak bym dala butelke............ku...wa mac jak przy butelce histeria wrzask i po co stresowac skoro z kubeczka slicznie pije-a ona mi z teksem ze by go nauczyla(dziekuje bardzo) a z kubka niekapka nie leci bezposrednio-dziala na zasadzie smoczka i tlumaczylam ze kacper musi ssac zeby lecialo
ostatni raz-jutro musze pozalatwiac kupe spraw-biore kacpra w nosidlo i zasuwam
ostatni raz zostala z nim

kaśka, sylwia współczuje wam szczerze
Sylwia od kiedy dajesz Kacprowi pić z niekapka, bo ja sie zastanawiam nad kupnem chociaz Mateusz umie pic z butelki, ale na wszystkich sokach i herbatkach jest napisane ze dziecko powinno jak najszybciej nauczyc sie pic z kubeczka

lolcia od niedawna-tylko ja nie daje codziennie bo mleczko ma a nauczylam go wlasnie do takich awaryjnych sytuacji j.w.-a z niekapka z aventu takich od 3 miesiaca

sylwia właśnie dziś zakupiłam ten z aventu od 3 miesiąca ale moje dzieciątko z niego pić nie umie, a jak mu dałam butelke to od razu wypił :-[

lolcia nie od razu moj zanim zalapal o co biega przystawialam mu do dziobka chyba ze 2 tyg.i pewnego dnia taka sie milo zaskoczylam ze przyssal sie i pil pil pil.............no moj z butelki nie umie-na sam widok histeria

kinga tak tak ja ytam sie ciesze ze butli nie zaakceptowal-tylko tesciow nie wiem po co dramatyzuje
i dzis musialam pozalatwiac pare rzeczy i zostawilam w niekapku herbatke-to nie dala bo sie bala ze sie zachlysnie-nie rozumie ze z kubka ciurkiem nie leci i ze musi ssac tak jak z butelki i mnie wkurza bo mowi ze mam jej butelke zostawic-powiedzialam ze wyrzucilam bo i tak mi sie nie przyda

reklama
Do góry