reklama
K
kasiula matula
Gość
ja tez kiedys mialam taka sytuacje nie moglam uspokoic malej strasznie plakala maz robil mleko a ja ja nosilam wpadla tesciowa z tekstem daj mi ja ja ją uspokoje odwrócilam sie plecami i powiedziallam
nie sama sobie poradze
no dziwne u mamy nawet beczy a ona chce ja uspokajac
nie sama sobie poradze
no dziwne u mamy nawet beczy a ona chce ja uspokajac
K
KingaP
Gość
anian, wszystko zależy od nastawienia. Ja ostatnio mam tu mi wisiowy klimat: TEŚCIOWA-JA i całkiem mi z tym dobrze
jak tak czytam o waszych doświadczeniach z teściowymi, to zastanawiam się skąd wzięła sie moja? jest totalnie bezkonfliktowa i do tego jeszcze można się z nią nie zgadzać, a ona i tak się nie obraża tylko szanuje cudze (tzn. synowej) zdanie :
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
moja nie jest taka zla ino teksty czasem i poglady do bialej goraczki mnie doprowadzaja
kupi mi piwko(karmi),poogladamy mecze............
teraz chce mi dac na bilet do meza(ale grzecznie podziekowalam)
mowi ze mam zostac,ze z kacprem nie wyjezdzac
ale zeby tu nie wynosic tesciowej pod niebiosa otozi sie zaczyna ;D)
po poludniu mialam jechac z tesciem do miasta pozalatwiac kilka spraw tak na ok.godzinke-wzielam kacpra zeby go nakarmic(bo jadl 2 godz.wczesniej) i cos go brzuszek chwilke bolal-a ona mi z teksem "po co go bralas".kacper chwilke poplakal zrobilam masazyk ululalam a ona jak plakal to przylazila i "kto ci krzywde robi" no tak sie wkur............ze glowa mala i powtorzyla to ostatnie zdanie chyba z 3 razy
no bez jaj o co jej dolega?
uffffffffffff ulzylo mi
kupi mi piwko(karmi),poogladamy mecze............
teraz chce mi dac na bilet do meza(ale grzecznie podziekowalam)
mowi ze mam zostac,ze z kacprem nie wyjezdzac
ale zeby tu nie wynosic tesciowej pod niebiosa otozi sie zaczyna ;D)
po poludniu mialam jechac z tesciem do miasta pozalatwiac kilka spraw tak na ok.godzinke-wzielam kacpra zeby go nakarmic(bo jadl 2 godz.wczesniej) i cos go brzuszek chwilke bolal-a ona mi z teksem "po co go bralas".kacper chwilke poplakal zrobilam masazyk ululalam a ona jak plakal to przylazila i "kto ci krzywde robi" no tak sie wkur............ze glowa mala i powtorzyla to ostatnie zdanie chyba z 3 razy
no bez jaj o co jej dolega?
uffffffffffff ulzylo mi