reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
mozliwe ze kamilek sam dojdzie do wniosku ze babcia mu sie nie podoba...
Magdalenka
Fan(ka)
Magdalena no cóż oczywiście zawinili dorośli :. Co prawda roczne dziecko można już "nauczyć" żeby było delikatne, ale nadzór musi być! Ja swoje dzieci przed takimi zapoznaniami ćwiczyłam na pieskach 8) Efekt przerastał oczekiwania i dzidziuni była przytulana za rączki nóżki tylko. Oczywiście zawsze któreś z nas stało i przewidywało reakcje naszego szkraba, żeby ten mlodszy nie zniechęcił sie na dzieńdobry ;D Jak widsć i tutaj sprawdza sie tabliczka z bloków: "za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiadają rodzice!" Jestem zdania, że otoczeniem powinno uszanować Twój wybór i dostosować siedo Twojej decyzji,a tak zrobili na złości u cierpiał maluszek! Paranoja!
Magdalenka pisze:Magdalena no cóż oczywiście zawinili dorośli :. Co prawda roczne dziecko można już "nauczyć" żeby było delikatne, ale nadzór musi być! Ja swoje dzieci przed takimi zapoznaniami ćwiczyłam na pieskach 8) Efekt przerastał oczekiwania i dzidziuni była przytulana za rączki nóżki tylko. Oczywiście zawsze któreś z nas stało i przewidywało reakcje naszego szkraba, żeby ten mlodszy nie zniechęcił sie na dzieńdobry ;D Jak widsć i tutaj sprawdza sie tabliczka z bloków: "za szkody wyrządzone przez dzieci odpowiadają rodzice!" Jestem zdania, że otoczeniem powinno uszanować Twój wybór i dostosować siedo Twojej decyzji,a tak zrobili na złości u cierpiał maluszek! Paranoja!
Nic dodac, nic ująć!!!!
M
mamaoli
Gość
jak można wymagać od rocznego dziecka żeby potrafiło "obchodzić się" z niemowlakiem, czy nawet większym dzieckiem!! :
Moja OLa ma dwa lata i też jeszcze nie rozumie że nie może za mocno ścisnąć Maksia, albo karmić go chrupkami ;D, nie robi nic na złość tylko po prostu jest jeszcze za mała, a co dopiero roczne!
Moja OLa ma dwa lata i też jeszcze nie rozumie że nie może za mocno ścisnąć Maksia, albo karmić go chrupkami ;D, nie robi nic na złość tylko po prostu jest jeszcze za mała, a co dopiero roczne!
maga_86
mama jagódki ciągutki
magdalenia współczuję...czasami potwierdza się przysłowie,że z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciu
a moja teściowa ma mega focha,że nie widuje małą, fakt widziała ją trzy razy w życiu, ale mi się wydaje,że to ona powinna do mnie zarzwonić czy chociażby przyjść( zapraszałam ją wiele razy) a nie skarżyć się synowi,że wredna anka do niej nie przychodzi, jak ja chcę kogoś zobaczyć to się z nim umawiam, a nie czekam kiedy on czy ona zacznie czytać w moich myślach i wpadnie w odwiedziny
a moja teściowa ma mega focha,że nie widuje małą, fakt widziała ją trzy razy w życiu, ale mi się wydaje,że to ona powinna do mnie zarzwonić czy chociażby przyjść( zapraszałam ją wiele razy) a nie skarżyć się synowi,że wredna anka do niej nie przychodzi, jak ja chcę kogoś zobaczyć to się z nim umawiam, a nie czekam kiedy on czy ona zacznie czytać w moich myślach i wpadnie w odwiedziny
benita_29
Marcowa mama 2006
A mojej tesciowej dzis sie urodzila wnuczka,taka prawdziwa juz,bo od wlasnej corki,wiec mam nadzieje ze sie od nas odczepi.Co prawda nie za bardzo sie nami interesuje,od czasu do czasu sie tylko pojawia u niej "zapal",ale niech poswieci teraz cala swoja uwage tamtej wnuczki-pewnie ona nie bedzie glodzona ,tak jak moja corka niby jest.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
my wysłaliśmy w piątek teściowej zdjęcia Agatki - dzisiaj doszły do niej, od 18 do 22 nie mogliśmy dodzwonić się do teściowej - nie było jej w domu, całą wieś obleciała ze zdjęciami chwaląc się wnuczką ;D
sylwia532
Fanka BB :)
osinka bo jest sie czym chwalic takim cukiereczkiem
magdalena ja zgadzam sie z mamaoli-naprawde nawet 3 latki nie potrafia zrozumiec ze nie mozna mocno sie przytulic ze nie mozna wziasc na raczki,wydaje mi sie ze to niechcacy ten paluszek wlozyla a malutki tylko sie wystraszyl.ale na przyszlosc wiadomoi trzeba byc ostroznym-ja tez uwazam bo mojej kuzynki maly(3latka) to jak przytulil mojego kacpra to az sie wystraszylam i juz nie pozwalam tylko z daleka
magdalena ja zgadzam sie z mamaoli-naprawde nawet 3 latki nie potrafia zrozumiec ze nie mozna mocno sie przytulic ze nie mozna wziasc na raczki,wydaje mi sie ze to niechcacy ten paluszek wlozyla a malutki tylko sie wystraszyl.ale na przyszlosc wiadomoi trzeba byc ostroznym-ja tez uwazam bo mojej kuzynki maly(3latka) to jak przytulil mojego kacpra to az sie wystraszylam i juz nie pozwalam tylko z daleka
reklama