reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

ja wczoraj dowiedziałam się, że ciotki Rafała gadają miedzy sobą, że on to sie przy mnie zmienił!!! Mam taki na niego silny wpływ, że tylko mnie słucha!!!

nie pytajcie jak to zrobiłam, bo sama nie wiem :) taka natura!!!

A dzis postanowiłam (za namową mojej mamy) zakpoać "topór wojenny". Zadzwoniłam, umówiłam się i przeżyłam tą wizytę.
Byłoby super, gdyby nie to, że zadzwonił teść i pyta: jak córka?? Więc ja na to, że super, rozwija sie, mamy z niej duzo radości i zaczyna się robić do mnie podobna. On na to: tak z charakteru, czy wyglądu???
A ja odpaliłam: Mam tak samo dobry charakter jak mój teść, więc nie wiem na kogo będziemy to zwalać: na mnie, czy na ciebie... Przymknął się, a ja powiedziałam: to na razie, daję mamę :)

reklama
Kinga barwo brawo! To się nazywa refleks, inteligencja i dowcip!!! Prześlij tego trochę do Warszawy!! ;)
Ty poprostu jestes dziewczyna z klasą!
Miłego dnia, nie jedengo :)

dziewczynki ja pierd.... spapugowałam po Kindze i chwilę temu zadzwoniłam do teściowej (wiem, ż ma od dziś wolne) z zaproszeniem, że może by wzięła Petera na spacerek, bo co bedzie siedzieć w domu, a tak pospaceruje sobie trchę. się spytała, a co Ty bedziesz robic? ja naiwna powiedziałam, ze chce skoczyc na miasto. nie zdążyłam powiedziec, że pop gryzaki. a ta na mnie z ryjem, że ja powinnam przy dziecku warować.i ona nie po to wolne bierze żeby cudze dzieci bawić. się wkurw i mówię, że suką nie jestem (żeby warować), ale się zrobię w stosunku do niej. moją Wiesie zmogły korzonki, wię Młodego muszę targac ze sobą.

dziewczynki u której z Was mogę wykopać jakiś wypasiony toporek, coby miec czym wojować ?????????????? ;D ;D ;D

a teraz jestem spokojna. ona dla mnie nie istnieje.

Kaska od mojego tescia taki toporek do rabania drzewa moge podeslac. A tesciowa porazaka.

Kinga :):) ) fajnie po tesciu pojechalas.

lo matko!!! co sie z tymi babami dzieje????
ja za miesiac przeprowadzam sie do swojej tesciowej (no chyba ze w miedzyczasie wygram w totka ;D ) i ciekawe jak to bedzie ::)

ja mam taki fajny tluczek do miesa z toporkiem ;D

reklama
Do góry