reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teściowie

kaśka76 pisze:
Asioczek: my mamy gondolę i fotelik. ostatnio usłyszałam, że mamy dwa wózki. ja też wypuszczam się poza osiedle do lasu i na łąki. ostatnio łażę na działki i oglądam budujące się domki i podziwiam naszą teoretyczną działkę.

2 wozki dobrze, ze o rozrzutnosc nie zostalas posądzona.

reklama
izka - czy Twoi teściowie to czasem nie są moi teściowie? ;)

a juz myślałam, ze tylko ja tak mam ....

izka-mummy-to-be pisze:
He a ja jeszcze dodam, ze jak tesciowa zobaczyla mnie po porodzie byl to chyba 7 tydzien po, to przywitala mnie slowami - dzien dobry grubasku. Poszlo mi tak w piety, kobieta nie miala wyczucia wcale, ja sie staram wygladac jak najlepiej, bylam juz wtedy tylko 4kg+ , jeszcze resztki deprech poporodowej we mnie pozostaly, a ona do mnie grubasku, mogla sie ugrysc w jezyk ale nie trzeba bylo sie odezwac.

Izka to wyobraz sobie zgorszenie ciotek mojego meza jak ostatnio wpadly z wizytacja i jak mnie zobaczyly to z wielkim zalem stwiedzily to ty juz schudlas?? Normalnie tak je rozczarowalam, ze szok, zaraz zadzwonily do tesciowej zeby jej doniesc, ze juz kg ciazowych po mnie nie widac. Niewazna byla Majka, ktora przyszly w koncu odiwedzic, tylko jak ja schudlam w tak szybkim czasie. Wychodzac z nadzieja w glosie stwierdzily jak skonczysz karmic to przytyjesz ...

wczoraj sąsiad powiedział: z rodziną to najlepiej na zdjęciu i to w środku, żeby Cie nie wycieli!!! :)

Ja dziś mam nowe przeżycia!!! Opiszę wieczorem, jak wróci Rafał, bo mała dokazuje

reklama
agawa1 pisze:
Ach denerwje mnie teściu - zły człowiek nie jest ale za każdym razem gdy się z nim widze pyta czy mały już dobrze śpi nie wytrzymam kiedyś i mu nagadam. Mały zawsze dobrze spał. ubzdurał se coś gościu. Wszystko byłoby ok ale ile można. Juz dałam mu do zrozumienia że mały zawsze spał dobrze a tu dziś ponownie pytanko. A kamilek już ładnie śpi??? myślałam że mu przywale.
Agawa,zrozum,starosc-nieradosc! :laugh: Tesciu moze ma klopoty z pamiecia,ze tyle razy to samo mu powtarzasz a on ciagle zapomina.Zamiast narzekac kup czlowiekowi lepiej Ginko biloba,zeby sie nie meczyl,biedny.. ;) ;) :D

Do góry