reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
bulkaasia super, że wszystko w porządku
noukie, bulkaasia fajna data - łatwa do zapamiętania :-D
fiolka u mnie to było tak (chodzę prywatnie), że ginka mi wymaz pobrała za darmo ale musiałam go zawieść do szpitala do bakteriologii żeby to zbadali i tam zapłaciłam 20 zł
ciril kciuki za wizytę

Ciril kciuki za dzisiejsza wizytę.
Noukie, bułkaasia super wiadomości, a do cesarki już naprawdę niewiele czasu wam zostało.
Fiolka ja miałam teraz to badanie i mi lekarz doliczył 50zł. On zawozi próbki do badania.

Dziewczyny a orientujecie się może ile kosztuje badanie APTT i Jonogram?

Ostatnia edycja:
jestem po wizycie :-) wszystko OK :-) wyniki krwi i moczu super ( w końcu bo od początku miałam fatalną hemoglobinę a teraz 11!!! zmiana żelaza pomogła) :-) tam na dole też wszystko OK :-) wymaz na paciorkowca pobrany (nic za to nie dopłacałam):-)
Agatka waży : 3100 :szok::szok::szok::szok::szok: i jak tak dalej pójdzie to 4 będzie miała jak nic.... o matko jak ja ją urodzę????

i co mi ciekawego lekarz powiedział będzie miała sporo włosów :confused: nie wiem jak to na usg widać ale co tam.....

teraz 6 grudnia mam przyjechać tylko na ktg i po wynik na paciarkowca

Misia chodzi ci o krzepliwość ? To u mnie pierwszy kpl. badań na krzepliwość 50 zł
Wyszły wyniki złe i musiałam powtórzyć + coś tam dodatkowego lekarz kazał zrobić i drugie pobranie ok 80 zł :/

Koszmar z tymi cenami

reklama
Do góry