reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

cirili zgadzam się :tak: ale ostatnio czytałam tylko wszystkie przeciw
i tak jak pisałam ja nie jestem przeciwniczką cc, poprostu ja chciałabym rodzić sn ale jeśli to miałoby zaszkodzić mojemu synkowi to sama błagałabym o cc :tak:
przy pierwszym porodzie miałaś niezłe przejścia :szok: ale myslę że nawet bez tej wiedzy jaką posiadałaś zgodziłabyś się na cc wiedząc że tętno dziecka spada
no ale życzę ci żeby tym razem poszło szybciej, łatwiej i bez takich komplikacji i stresu:-)

reklama
Ja po wizycie. Położna zmierzyła cisnienie i miałam 120/70, serduszko Małego biło jak dzwon i zmierzyła brzuch to 39-40cm mam. Na 27/12 mam usg co mnie zaskoczyło bo tutaj w uk robia tylko dwa i ostatnia wizyta 5/12 - zestaw badań do cesarki:tak:

Bulkasia super wiesci:-)

Kessi zleci zleci:tak:

I ja po wizycie i po ktg wszystko ok:cool2: rozmawialismy o dacie cc;-) pierwsza chcial 17.12, ale wkoncu stanelo na 12.12:-):-):-) Bulkaasia jak sie nasze dzieci nie pospiesza, bedziemy razem rodzic:cool2:

Noukie - data rewelacyjna 12.12.12 już następnej podobnej nie będzie szybko,,,
pytałam mojej gin czy ewentualnie wchodziłaby w rachubę, ale stwierdziła, że lepiej wcześniej,,, PTP mamy na 6.12, zobaczymy co w szpitalu zdecydują,,, niestety moja gin tylko w przychodni pracuje,,,
3mam kciuki za Nas wszystkie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gratuluje dobrych wiesci :)
Nouki widzisz bedziesz na swieta spokojnie w domu
Ja mam termin cc na 19.12 i lekarka mi powiedziala ze jak wsio bedzie ok to 22.12 wyjde juz ze szpitala :)

Liwus no moj gin na poprzedniej wizycie tez wogole o 19.12 mowil:baffled:, teraz chcial 17.12 ale u nas trzeba tydzien w szpitalu zostac no i mu plakalam o tych swietach i ulegl:-D:-D

reklama
Ja mam pytanie. W poniedziałek mam wizytę i ma mi gin robić to badanie na paciorkowca.
A wiecie czy to się dodatkowo jeszcze płaci czy jak ? Bo nie zapytałam oczywiście :sorry2:

Do góry