reklama
Noukie
Majowa mama 2007
noukie 19 dni cóż to jest jak z bicz strzelił
Nathani dopiero teraz jakos do mnie dociera jak nam juz malo zostalo:-):-)
bulkaasia super, że wszystko w porządku
noukie, bulkaasia fajna data - łatwa do zapamiętania
fiolka u mnie to było tak (chodzę prywatnie), że ginka mi wymaz pobrała za darmo ale musiałam go zawieść do szpitala do bakteriologii żeby to zbadali i tam zapłaciłam 20 zł
ciril kciuki za wizytę
noukie, bulkaasia fajna data - łatwa do zapamiętania
fiolka u mnie to było tak (chodzę prywatnie), że ginka mi wymaz pobrała za darmo ale musiałam go zawieść do szpitala do bakteriologii żeby to zbadali i tam zapłaciłam 20 zł
ciril kciuki za wizytę
misia83
Fanka BB :)
Ciril kciuki za dzisiejsza wizytę.
Noukie, bułkaasia super wiadomości, a do cesarki już naprawdę niewiele czasu wam zostało.
Fiolka ja miałam teraz to badanie i mi lekarz doliczył 50zł. On zawozi próbki do badania.
Dziewczyny a orientujecie się może ile kosztuje badanie APTT i Jonogram?
Noukie, bułkaasia super wiadomości, a do cesarki już naprawdę niewiele czasu wam zostało.
Fiolka ja miałam teraz to badanie i mi lekarz doliczył 50zł. On zawozi próbki do badania.
Dziewczyny a orientujecie się może ile kosztuje badanie APTT i Jonogram?
Ostatnia edycja:
G
goko
Gość
jestem po wizycie :-) wszystko OK :-) wyniki krwi i moczu super ( w końcu bo od początku miałam fatalną hemoglobinę a teraz 11!!! zmiana żelaza pomogła) :-) tam na dole też wszystko OK :-) wymaz na paciorkowca pobrany (nic za to nie dopłacałam):-)
Agatka waży : 3100 i jak tak dalej pójdzie to 4 będzie miała jak nic.... o matko jak ja ją urodzę????
i co mi ciekawego lekarz powiedział będzie miała sporo włosów nie wiem jak to na usg widać ale co tam.....
teraz 6 grudnia mam przyjechać tylko na ktg i po wynik na paciarkowca
Agatka waży : 3100 i jak tak dalej pójdzie to 4 będzie miała jak nic.... o matko jak ja ją urodzę????
i co mi ciekawego lekarz powiedział będzie miała sporo włosów nie wiem jak to na usg widać ale co tam.....
teraz 6 grudnia mam przyjechać tylko na ktg i po wynik na paciarkowca
reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Goko super że wszystko ok, no i malutka ładnie już wazy, mam wrazęnie że moja w takim razie waży za mało bo w 33t4d ważyła 2300