reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Mikaa,Sami kciukasy zaciśnięte.
Fiolka w 32 tc nie wiem ile ale w 31tc było niecałe 1800g więc teraz pewnie ok.2000g. No ale przyjmuję granicę błędu więc równie dobrze może być już 2500g
Fiolka w 32 tc nie wiem ile ale w 31tc było niecałe 1800g więc teraz pewnie ok.2000g. No ale przyjmuję granicę błędu więc równie dobrze może być już 2500g
mikaaa
Fanka BB :)
My po usg bardzo dobrze. Mała ma już 1934g Ale mieści się wagowo w normie. Oczywiście wyszło według usg że znowu jest trochę starsza. Termin teraz wyszedł na 19.12.12 Wszystkie pomiary wyszły prawidłowo, więc rozwija się dobrze No i spojenie znów się odrobinkę zmniejszyło więc super Byłam też dziś na założeniu pasów. Tym razem mam takie ładne turkusowe
sami A Ty jak po usg???
sami A Ty jak po usg???
wiolka23
jestem po wizycie mała waży 2500 wszystko wporządku ruchliwa dalej nie wiem jak jest ułożona bo zapomnialam zapytać dostalam skierowanie na cc jutro mam dzwonić i mi powiedzą kiedy mam przyjechać do kwalifikacji mój lekarz będzie robil mi cięcie więc bardzo sie ciesze bo wiem że będę w pewnych rękach:-)
LilithGoth
Super że na wizytacjach u ginka wszystko ok
Wiolka to Ty też niedługo będziesz tą szczęściarą co zna dokładną datę porodu....zazdroszczę
Wiolka to Ty też niedługo będziesz tą szczęściarą co zna dokładną datę porodu....zazdroszczę
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Wiolka gratulacje i też zazdraszczam ;-) W sumie chciałabym 9.11 usłyszeć, że Mała się nie obróciła i że robimy cc. Poznać termin i heja
reklama