reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Mikaaa trzymam kciuki, ja dzis tez mam termin o 10.00

Fiolka moj maly wazyl w 32 tygodniu 2200g ciekawa jestem ile dzis bedzie miec

reklama
Mikaa,Sami kciukasy zaciśnięte.
Fiolka w 32 tc nie wiem ile ale w 31tc było niecałe 1800g więc teraz pewnie ok.2000g. No ale przyjmuję granicę błędu więc równie dobrze może być już 2500g:happy2:

nathani to będziemy wizytować w tym samym dniu :)

Kurcze to widzę że ten mój "mały" Oli też do maleńkich nie nalezy skoro w 29 było 1900 a ja dla odmiany musę go wystękać:sorry2:

My po usg bardzo dobrze. :) Mała ma już 1934g :) Ale mieści się wagowo w normie. Oczywiście wyszło według usg że znowu jest trochę starsza. Termin teraz wyszedł na 19.12.12 :) Wszystkie pomiary wyszły prawidłowo, więc rozwija się dobrze :) No i spojenie znów się odrobinkę zmniejszyło więc super :) Byłam też dziś na założeniu pasów. Tym razem mam takie ładne turkusowe :D

sami A Ty jak po usg???

goko,fiolka,betiks gratki :-)
sarka moja tez pulpecik i tez bede musiala ja wystekac :-D,ale damy rade ;-)
innego wyjscia nie mamy...
nathani,sarka to wizytujemy razem :tak:,ja jeszcze mam 5.11...dwie wizyty dzien po dniu ;-)

jestem po wizycie mała waży 2500 wszystko wporządku ruchliwa dalej nie wiem jak jest ułożona bo zapomnialam zapytać:sorry2: dostalam skierowanie na cc jutro mam dzwonić i mi powiedzą kiedy mam przyjechać do kwalifikacji mój lekarz będzie robil mi cięcie więc bardzo sie ciesze bo wiem że będę w pewnych rękach:-)

reklama
Do góry