reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Spac nie moge, zgaga mnie meczy I skurcze, w przeciagu godziny odnotowalam 7 ale to juz sie zaczelo w poniedzialek ok 15 co zglosilam wczoraj Na konsultacji.
Tak jak pisalam wczesniej wczoraj od 10.30 w szpitalu, najpierw ktg, cisnienie, I mocz, pierwsze wykazalo 3 skurcze w ciagu 15 min badania. Potem wyslano mnie Na konsultacje z 2 lekarzy. Tam Po raz kolejny zbadano brzuch I co postanowiono
1 podanie sterydow wczoraj I druga dawke dzis by pluca dziecka szybciej sie wyksztalcily
2. Usg dziecka raz w tygodniu, 2 razy ktg I badania krwi co tydzien
3. Poniewaz bilirubina jest na dobrym poziomie, law reszta jest wywalona w kosmos nie sa stanie wciagnelo okreslic jedno zacznie co sie dzieje. W piatek kolejne badanie krwi I jesli do tego czasu nie urodze ustala termin.
Wczoraj od razu zrobili mi usg Wiec nasza dziewczynka wazy 2.5 kg jest bardzo ruchliwa, co jesli mam cholestaze moze swiadczyc o tym ze dziecko jest zestresowane, uwielbia trzymac prawa reka lewej stopy I probuje traffic do buzi jest ulozona juz bardzo nisko glowa w dol.
Na 12.30 jade Po druga dawke sterydow, malo przyjemne bo domiesniowo.
Na razie sama nie wiem co mysle , ciesze sie ze jestem Pod opieka I tak zostanie do konca z low risk zrobili sie high risk, teraz juz nikt nie moze nawet wspomnienia bym rodzila w midwife led unit, za duze niebezpieczenstwo.
Informacji mam pelna glowe to co napisalam moze nie trzymac sie kupy.
Milego dnia wszystkim
Tak jak pisalam wczesniej wczoraj od 10.30 w szpitalu, najpierw ktg, cisnienie, I mocz, pierwsze wykazalo 3 skurcze w ciagu 15 min badania. Potem wyslano mnie Na konsultacje z 2 lekarzy. Tam Po raz kolejny zbadano brzuch I co postanowiono
1 podanie sterydow wczoraj I druga dawke dzis by pluca dziecka szybciej sie wyksztalcily
2. Usg dziecka raz w tygodniu, 2 razy ktg I badania krwi co tydzien
3. Poniewaz bilirubina jest na dobrym poziomie, law reszta jest wywalona w kosmos nie sa stanie wciagnelo okreslic jedno zacznie co sie dzieje. W piatek kolejne badanie krwi I jesli do tego czasu nie urodze ustala termin.
Wczoraj od razu zrobili mi usg Wiec nasza dziewczynka wazy 2.5 kg jest bardzo ruchliwa, co jesli mam cholestaze moze swiadczyc o tym ze dziecko jest zestresowane, uwielbia trzymac prawa reka lewej stopy I probuje traffic do buzi jest ulozona juz bardzo nisko glowa w dol.
Na 12.30 jade Po druga dawke sterydow, malo przyjemne bo domiesniowo.
Na razie sama nie wiem co mysle , ciesze sie ze jestem Pod opieka I tak zostanie do konca z low risk zrobili sie high risk, teraz juz nikt nie moze nawet wspomnienia bym rodzila w midwife led unit, za duze niebezpieczenstwo.
Informacji mam pelna glowe to co napisalam moze nie trzymac sie kupy.
Milego dnia wszystkim
Joanna_Z
Ustala date wywolania, nie cc
sami
Joanna_Z wspolczuje tych domiesniowych zastrzykow ale czego sie nie robi dla dzidzi duzo cierpliwosci zycze i oby wszystko bylo ok
widze ze pozostale dziewczyny mialy udane wizyty i tak trzymac :-)
ja tez bylam wczoraj u gina i maly wazy 2500, stopka ma 8cm, glowka na dole, twarzyczka do gory, hemoglobine mam 12,5 ciesnienie 100/50 ostatnio bylo 80/50 wiec niskie, mocz ok, ktg ok wszystko wyglada super wiec cieszy mnie to :-)
widze ze pozostale dziewczyny mialy udane wizyty i tak trzymac :-)
ja tez bylam wczoraj u gina i maly wazy 2500, stopka ma 8cm, glowka na dole, twarzyczka do gory, hemoglobine mam 12,5 ciesnienie 100/50 ostatnio bylo 80/50 wiec niskie, mocz ok, ktg ok wszystko wyglada super wiec cieszy mnie to :-)
Joanna glowa do gory. Najwazniejsze ze z mala wszystko ok. Na tyk etapie ciazy juz mozesz byc spokojna. Ostatni na przychodni spptkalam dziewczyne ktora urodzila mc przed czasem - wszystko ok i z malym i z nia. Nby nicsienie dzialo - jak to oja powiedziala wody odessly i sie zaczelo.
LilithGoth
Sami super że wszystko okej dzidzia ładnie już waży
Joanna jesteś już na tym etapie gdzie dzidzi już chyba nic nie grozi Nie zamartwiaj się jest juz dośc duża wagowo więc spokojnie
Joanna jesteś już na tym etapie gdzie dzidzi już chyba nic nie grozi Nie zamartwiaj się jest juz dośc duża wagowo więc spokojnie
wiolka23
Dziękuje i gartuluje wizyt za przyszle wizyty które będa trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& widze ze nasze dziewczynki ważą po tyle samo 2,5 kg nie tylko dziewczynki Joanna nie denerwuj sie dzieciątko jest już duże wszystko będzie dobrze ja w czwartek 8 listopada jade na kwalifikacje więc mi powiedzą kiedy Julite wyciągamu już sie nie moge doczekać:-)
reklama