reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja po wizycie.
Wkurzyłam sie troszkę w poczekalni, był tłum przede mną 3 kobiety a przyszłam 15 minut wcześniej, no ale spoko czekam cierpliwie.
2 zdążyły wejść i przyszła kolejna dziewczyna i pyta na którą my mamy, co się okazało ja na 11.45, kobieta która była w kolejce przede mną na 12.15 a ta co się pytała na 12.
No i ta co miała najdalszą godzinę mówi że przyszła wcześniej, no to ja jej na to że spoko wszyscy tak mogą robić przychodzić godzinę wcześniej i wchodzić na takiej zasadzie :/ Tamta też trochę się oburzyła bo w takim razie po co są zapisy godzinowe ... Ale już nie raz słyszałam że tak robią u tej gin.
No i tamta z dalszym terminem jak trzeba było wchodzić nic się nie ruszyła i mówi abym ja szła w takim razie, ja nie chciałam już mnie to waliło kiedy wejdę no ale weszłam....
No więc nie grozi mi cc bo mały ułożył się główką w dół ;-)
Wszystko pozamykane, pomiary prawidłowe, główka ma już 8 cm, mały waży coś ponad 1600kg. Gin pokazała mi nosek, troszkę buzi ale jest zwrócony do środka więc trochę było widać, rączkę malutką widziałam
Wyniki też mam dobre, waga prawidłowa, o teraz się zorientowałam
że mi ciśnienia nie zmierzyła
No i chyba tyle, teraz wizyty będę mieć co 2 tygodnie.
Wkurzyłam sie troszkę w poczekalni, był tłum przede mną 3 kobiety a przyszłam 15 minut wcześniej, no ale spoko czekam cierpliwie.
2 zdążyły wejść i przyszła kolejna dziewczyna i pyta na którą my mamy, co się okazało ja na 11.45, kobieta która była w kolejce przede mną na 12.15 a ta co się pytała na 12.
No i ta co miała najdalszą godzinę mówi że przyszła wcześniej, no to ja jej na to że spoko wszyscy tak mogą robić przychodzić godzinę wcześniej i wchodzić na takiej zasadzie :/ Tamta też trochę się oburzyła bo w takim razie po co są zapisy godzinowe ... Ale już nie raz słyszałam że tak robią u tej gin.
No i tamta z dalszym terminem jak trzeba było wchodzić nic się nie ruszyła i mówi abym ja szła w takim razie, ja nie chciałam już mnie to waliło kiedy wejdę no ale weszłam....
No więc nie grozi mi cc bo mały ułożył się główką w dół ;-)
Wszystko pozamykane, pomiary prawidłowe, główka ma już 8 cm, mały waży coś ponad 1600kg. Gin pokazała mi nosek, troszkę buzi ale jest zwrócony do środka więc trochę było widać, rączkę malutką widziałam
Wyniki też mam dobre, waga prawidłowa, o teraz się zorientowałam
że mi ciśnienia nie zmierzyła
No i chyba tyle, teraz wizyty będę mieć co 2 tygodnie.
G
goko
Gość
Jestem już po wizycie :-) wszystko w jak najlepszym porządku :-) skurczy brak, rozwarcie bez zmian (sukces), szyjka skrócona do 1 cm ale podobno tak może być przy 3 dziecku... jedyne co nie tak to moje wyniki krwi... hemoglobina nadal 8 przy zwiększonej dawce żelaza... reszta też kiepsko... zmienione żelazo i zobaczymy jak to będzie....
Agatka ma 2049g mój kochany pulpet :-):-):-)
Przepływy tez wszystkie w normie :-):-):-)
no i teraz się trzymajcie: przez te 4 tygodnie przytyłam 6 KILO więc mam już 10 na plusie ale podobno taki skok to też całkiem normalne.... podobno....
to chyba na tyle... jakby mi się coś jeszcze przypomniało to dopiszę
Agatka ma 2049g mój kochany pulpet :-):-):-)
Przepływy tez wszystkie w normie :-):-):-)
no i teraz się trzymajcie: przez te 4 tygodnie przytyłam 6 KILO więc mam już 10 na plusie ale podobno taki skok to też całkiem normalne.... podobno....
to chyba na tyle... jakby mi się coś jeszcze przypomniało to dopiszę
Fiolka super wiesci
Nie rozumiem po co przychodzic tyle czasu wczesniej skoro wizyta na konkretna godzine.
U mnie wizyty tez na konkretna godzine ale lekarz wie kto na ktora i zawsze wola po nazwisku kto nastepny ma wejsc.
Nie rozumiem po co przychodzic tyle czasu wczesniej skoro wizyta na konkretna godzine.
U mnie wizyty tez na konkretna godzine ale lekarz wie kto na ktora i zawsze wola po nazwisku kto nastepny ma wejsc.
Fiolka_130
Fanka BB :)
goko gratulacje ;-) wydaje mi się że mój maluch jakiś taki mały jest ile wasze dzieciaczki miały w 32 tygodniu?
Cinamona no dla mnie to też przegięcie :/ ale co zrobić tacy są ludzie.
A potem ja się dziwie że przychodzę na czas a tu taki tłum ludzi :/
Cinamona no dla mnie to też przegięcie :/ ale co zrobić tacy są ludzie.
A potem ja się dziwie że przychodzę na czas a tu taki tłum ludzi :/
Fiolka czyli zawsze trzeba sie pytac kto na ktora godzine ma i pilnowac, a jak ktos przyszedl duzo wczesniej i sie naczeka to jego problem
Moja w 31tc wazyla 1500g wiec pewnie jakims gigantem nie bedzie, myslalam ze troche za mala jest ale lekarz powiedzial ze jej waga jest po srodku krzywej wagi wiec taki sredniaczek z niej.
goko gratuluje udanej wizyty, faktycznie ci pulpecik rosnie:-)
Moja w 31tc wazyla 1500g wiec pewnie jakims gigantem nie bedzie, myslalam ze troche za mala jest ale lekarz powiedzial ze jej waga jest po srodku krzywej wagi wiec taki sredniaczek z niej.
goko gratuluje udanej wizyty, faktycznie ci pulpecik rosnie:-)
sarka
trójkowa mama
Fiolka goko gratki wizyty :-) Bardzo dore wiesci - przy pomiarach pamiętajcie o granicach błędu które sa niemałe. No i na to że dzieci różnia sie jednak wagą przy urodzeniu
Mój Oli w 29 (wtedy byłam ostatnio) miał 1900 teraz idę dopier0 6.11 to się zobaczy ile przybrał
Mój Oli w 29 (wtedy byłam ostatnio) miał 1900 teraz idę dopier0 6.11 to się zobaczy ile przybrał
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Fiolka moja w 30 ważyła 1744 g, a w 34 już 2600
Gratuluję obu paniom udanych wizyt.
Goko, jakie żelazo bierzesz? U mnie w 31 tc też już było +10 kilo
Gratuluję obu paniom udanych wizyt.
Goko, jakie żelazo bierzesz? U mnie w 31 tc też już było +10 kilo