reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Liwus to moje dziecko będzie nieźle kudłate :-D
Świetnie że wyniki w normie :tak:

Vivienne w sumie racja ale chociaż lis mi zmartwień teraz oszczędza bo przed była niezła walka ech :/
Dlatego ja nawet z tych mdłości się cieszyłam choć ledwo funkcjonowałam

reklama
fiolka gratuluję :) a jak zgaga to maluszkowi włosy rosną ..hehe..

Ja dzisiaj robiłam glukozę 75 g i wszystko ok :-D Miałam 77g/mol przed i 93 g/mol po 2 h :happy: HBS ujemne także teraz tylko czekać na wizytę 6.09 :happy:
niby tak mowia z ta zgaga,tylko ze ja w kazdej ciazy mam/mialam zgage,a moj synek urodzil sie niemalze lysy :-D,a corcia wlosy miala ale zeby az tyle,co ja tej zgagi to nie powiedzialabym :no:
;-)
gratki dobrych wynikow ;-)

Fiolka super:-) a jakies wymiary gin maluszka podala???? Pytam bo zawsze mamy zblizone to tak z ciekawosci ile juz moje wazy;-) I ja mam cos ostatnio zgage:sorry:

Liwus no i pieknie dalas rade z glukoza, super:tak:

Gratuluję udanych wizyt :-D a z ta zgagą mi nawet gin mowiła że będę miała kudłatka bo zgagę miałam nawet po wodzie mineralnej niegazowanej :rofl2::rolleyes::rofl:.

reklama
Do góry