reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja po wizycie Jak zawsze pozytywnie z czego się cieszę.
Wyniki dalej mam świetne, z krzywej cukrowej gin również zadowolona i jak stwierdziła mogę się objadać słodyczami
Oczywiście w moczu bakterie są i jakieś leukocyty czy coś to powtórkę mam zrobić przed następną wizytą i zażywać Femisept uro.
Szyjka długa zamknięta, sprawdziła nawet śluz, mały ma się świetnie jak to stwierdziła :-)
Ciśnienie książkowe, serducho osłuchała mi, o wadze nic nie mówiła, choć by wychodziło że mam 5,5 kg na +
Do końca mam brać suplementy z kwasami czyli to co biorę Pranatal DHA plus mam brać magnez z wit. B6 tylko zapomniałam spytać ile tego
Ale pod koniec miesiąca kolejna wizyta...
Muszę też ją spytać o wizyty bo teraz zauważyłam że mi wpisała w kartę wizyty od listopada co 2 tyg a wczesniej nic nie mówiła o tym. i chyba tyle.
Wyniki dalej mam świetne, z krzywej cukrowej gin również zadowolona i jak stwierdziła mogę się objadać słodyczami
Oczywiście w moczu bakterie są i jakieś leukocyty czy coś to powtórkę mam zrobić przed następną wizytą i zażywać Femisept uro.
Szyjka długa zamknięta, sprawdziła nawet śluz, mały ma się świetnie jak to stwierdziła :-)
Ciśnienie książkowe, serducho osłuchała mi, o wadze nic nie mówiła, choć by wychodziło że mam 5,5 kg na +
Do końca mam brać suplementy z kwasami czyli to co biorę Pranatal DHA plus mam brać magnez z wit. B6 tylko zapomniałam spytać ile tego
Ale pod koniec miesiąca kolejna wizyta...
Muszę też ją spytać o wizyty bo teraz zauważyłam że mi wpisała w kartę wizyty od listopada co 2 tyg a wczesniej nic nie mówiła o tym. i chyba tyle.
Fiolka_130
No duzo osób tak ma i myślałam że też tak będę mieć
ale miesiąc temu gin zapisała normalnie wizyty co miesiąc więc myślałam że jednak nie może zapomniała wtedy
ale miesiąc temu gin zapisała normalnie wizyty co miesiąc więc myślałam że jednak nie może zapomniała wtedy
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Fiolka ale pięknie idziesz przez ciążę, dolegliwości prawie żadnych, wszystkie wyniki super (najbardziej zazdroszczę tych cukrowych) a jeszcze możesz pozwolić sobie na aktywność. Oby tak dalej!
Fiolka_130
Fakt ciążę przechodzę bym powiedziała książkowe, ale zachodzenie w nią było o wiele trudniejsze A i nie czytałaś chyba o moich mdłościach ? Ale jest lepiej i tego trzeba się trzymać , no pomijam że zgage mam teraz codziennie praktycznieFiolka ale pięknie idziesz przez ciążę, dolegliwości prawie żadnych, wszystkie wyniki super (najbardziej zazdroszczę tych cukrowych) a jeszcze możesz pozwolić sobie na aktywność. Oby tak dalej!
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
fiolka gratuluję a jak zgaga to maluszkowi włosy rosną ..hehe..
Ja dzisiaj robiłam glukozę 75 g i wszystko ok Miałam 77g/mol przed i 93 g/mol po 2 h HBS ujemne także teraz tylko czekać na wizytę 6.09
Ja dzisiaj robiłam glukozę 75 g i wszystko ok Miałam 77g/mol przed i 93 g/mol po 2 h HBS ujemne także teraz tylko czekać na wizytę 6.09
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Lepsze mdłości i zgaga niż skurcze i skracanie szyjki, czy choćby ta cholerna podwyższona cukrzyca u mnie mdłości były od 6 do 12 tc i tak mniej więcej kiepskie samopoczucie, chociaż też mi się czasem zdarzy że muszę zwymiotować, za to teraz się czuję gorzej jak mam wyższe (książkowe) ciśnienie zgaga też mi się czasem pojawia.
Liwuś gratuluję dobrych wyników
Liwuś gratuluję dobrych wyników
reklama