reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

vivienne dowiem się jak wreszcie pójdę do ortopedy ;)
clodi no to rzeczywiście masz pół apteki, ale dla dobra dzidziusia trzeba brać. Odpoczywaj Kochana :)

reklama
Ja po wizycie:tak: Jak zawsze pozytywnie z czego się cieszę.
Wyniki dalej mam świetne, z krzywej cukrowej gin również zadowolona i jak stwierdziła mogę się objadać słodyczami :-D
Oczywiście w moczu bakterie są i jakieś leukocyty czy coś to powtórkę mam zrobić przed następną wizytą i zażywać Femisept uro.
Szyjka długa zamknięta, sprawdziła nawet śluz, mały ma się świetnie jak to stwierdziła :-)
Ciśnienie książkowe, serducho osłuchała mi, o wadze nic nie mówiła, choć by wychodziło że mam 5,5 kg na + :sorry:
Do końca mam brać suplementy z kwasami czyli to co biorę Pranatal DHA plus mam brać magnez z wit. B6 tylko zapomniałam spytać ile tego :sorry:
Ale pod koniec miesiąca kolejna wizyta...
Muszę też ją spytać o wizyty bo teraz zauważyłam że mi wpisała w kartę wizyty od listopada co 2 tyg a wczesniej nic nie mówiła o tym. i chyba tyle.

No duzo osób tak ma i myślałam że też tak będę mieć
ale miesiąc temu gin zapisała normalnie wizyty co miesiąc więc myślałam że jednak nie może zapomniała wtedy :-p

Fiolka ale pięknie idziesz przez ciążę, dolegliwości prawie żadnych, wszystkie wyniki super (najbardziej zazdroszczę tych cukrowych) a jeszcze możesz pozwolić sobie na aktywność. Oby tak dalej!

Fiolka-gratuluje kochana udanej wizyty i oby tak dalej:tak: Clodi-odpoczywaj kochana i zażywaj leki:tak:napewno dzieciątku nie zaszkodzą bo oni wiedzą co robią;-)

Fiolka ale pięknie idziesz przez ciążę, dolegliwości prawie żadnych, wszystkie wyniki super (najbardziej zazdroszczę tych cukrowych) a jeszcze możesz pozwolić sobie na aktywność. Oby tak dalej!
Fakt ciążę przechodzę bym powiedziała książkowe, ale zachodzenie w nią było o wiele trudniejsze :baffled: A i nie czytałaś chyba o moich mdłościach ?:sorry: Ale jest lepiej i tego trzeba się trzymać , no pomijam że zgage mam teraz codziennie praktycznie :-p

fiolka gratuluję :) a jak zgaga to maluszkowi włosy rosną ..hehe..

Ja dzisiaj robiłam glukozę 75 g i wszystko ok :-D Miałam 77g/mol przed i 93 g/mol po 2 h :happy: HBS ujemne także teraz tylko czekać na wizytę 6.09 :happy:

Lepsze mdłości i zgaga niż skurcze i skracanie szyjki, czy choćby ta cholerna podwyższona cukrzyca :sorry: u mnie mdłości były od 6 do 12 tc i tak mniej więcej kiepskie samopoczucie, chociaż też mi się czasem zdarzy że muszę zwymiotować, za to teraz się czuję gorzej jak mam wyższe (książkowe) ciśnienie :-D zgaga też mi się czasem pojawia.

Liwuś gratuluję dobrych wyników :)

reklama
Do góry