reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Liwus super gratuluje :-)

A ja wczoraj bylam na glukozie..... W poniedzialek do gina :-) Dziś ide odebrać wyniki :-)
Wytrzepalo mnie po glukozie ale dalam rade :-D:-D Ale wieczorem nadrabialam za ten cukier kwaśnymi śliwkami :-D

Liwus super gratuluję!

A ja na glukoze ide w pon. brr
A moja koleżanka miała robioną glukozę jakoś w 17/18 tyg - czy to nie za wcześnie?

Odebrałam wyniki...
Hemoglobina i hematokryt za niskie... Leukocyty za wysokie...
Glukoza na czczo 73, a po dwóch godzinach 101 :-), czyli w normie :-)

Czesc kobietki ja mialam dzis gina. Wynilki mam slabe tzn morfologia jest slaba zelazamalo.dostalam tardyferon i mam brac prenatal. W poniedzialek ide na glukoze. Spiaca jestemostatnio. Pewnie to wina tej niskiej hemoglobiny. Poza tym maly ladnie rosnie. Od poczatkuciazy mam 7kg na plusie. Szyjka ladna.

reklama
Do góry