reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ciril super teraz tylko będzie lepiej :D

Vivienne pokaźna panienka ;)

Odebrałam też badania i mam podwyższone krwinki białe oraz bakterie w moczu:dry: reszta w normie ale się nie znam...
a miałam takie idealne wyniki do tej pory

reklama
Vivienne no pieknie Marysia juz wazy:rofl2: jej juz na 18 listopada, a ja 27 grudzien:sorry2::sorry2::sorry2:

Betiks super, ze wyniki ok;-)

Bulkaasia ja mam glukoze 17 i tez mnie na slodkie odrzuca:baffled: bedzie pewnie ciezko, bo mdlosci juz nie mam, ale czesto mi cos jeszcze nie podejdzie i laduje w kibelku:szok:

viv super że wszystko dobrze
fiolka bakterie w moczu to niedobrze, gin napewno Ci coś na to przypisze

A ja już po wizycie, synek waży 945g i niby wiek to 26+1, i wszystko jest w porządku. Tylko gorzej ze mną mam anemie mam pić żelazo z jakichś ampułek, mam jakieś zakażenie dróg moczowych i na to kolejne tabletki, do tego grzybek sie pojawił i globulki jakieś dostałam, na dodatek na nogach zaczęły mi sie pojawiać pajączki i sińce i znowu jakieś tabletki i maść, jeszcze do tego boli mnie to spojenie łonowe lekarz mówił że szyjka bardzo ładna 5,5 ale spojenie coś się szczelina robi i mam jeś 3X1 magnez i 3X1 nospe no i omega 3. Oczywiście od jutra L4 i leżeć mam albo do szpitala chciał mnie zabrać żebym sobie odpoczęła bo strasznie przemęczona jestem. Mam tylko nadzieje że te wszystkie leki nie zaszkodzą dzidziusiowi

Dzięki za wszystkie miłe słowa :)

Clodi, ale Ci się uzbierało :szok: Leki na pewno dali Ci bezpieczne, lekarz Ci krzywdy nie da zrobić. Leż i pachnij, odpoczywaj ile wlezie póki możesz :tak: Synka zdrowego gratuluję, dbaj o siebie :tak:

Ależ już ładnie ważą sobie te nasze dzidziusie :)
Gratuluję kluseczek:-p

clodi mnie od wczoraj coś swęddzi i trochę piecze (wiadomo gdzie;p) i zaaplikuję sobie dzis na noc Clotrimazolum czopka bo gin mi przepisal żebym sobie miała w domu na wypadek własnie czegos takiego. Lepiej nie zwlekać bo infekcje bardziej szkodzą jak takie leki.

Fiolka podwyższone krwinki białe w ciązy to norma więc bez obaw ;)
Na siuski pij dużo herbatki żurawinowej - pomaga!

viviene - pięknie waży Marysia :tak:porównując moja datę porodu a Twoją to napisze tak: toż Ty zaraz rodzisz;-)
clodi - ładnie synuś waży, szyjke masz super:tak:lekami się nie martw lekarz wie co robi
ja badania musze zrobić na 11 września. Nie martwcie sie ta glukoza nie jest taka zła:-p

reklama
Do góry