reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ciril super teraz tylko będzie lepiej :D

Vivienne pokaźna panienka ;)

Odebrałam też badania i mam podwyższone krwinki białe oraz bakterie w moczu:dry: reszta w normie ale się nie znam...
a miałam takie idealne wyniki do tej pory

reklama
Vivienne no pieknie Marysia juz wazy:rofl2: jej juz na 18 listopada, a ja 27 grudzien:sorry2::sorry2::sorry2:

Betiks super, ze wyniki ok;-)

Bulkaasia ja mam glukoze 17 i tez mnie na slodkie odrzuca:baffled: bedzie pewnie ciezko, bo mdlosci juz nie mam, ale czesto mi cos jeszcze nie podejdzie i laduje w kibelku:szok:

viv super że wszystko dobrze
fiolka bakterie w moczu to niedobrze, gin napewno Ci coś na to przypisze

A ja już po wizycie, synek waży 945g i niby wiek to 26+1, i wszystko jest w porządku. Tylko gorzej ze mną mam anemie mam pić żelazo z jakichś ampułek, mam jakieś zakażenie dróg moczowych i na to kolejne tabletki, do tego grzybek sie pojawił i globulki jakieś dostałam, na dodatek na nogach zaczęły mi sie pojawiać pajączki i sińce i znowu jakieś tabletki i maść, jeszcze do tego boli mnie to spojenie łonowe lekarz mówił że szyjka bardzo ładna 5,5 ale spojenie coś się szczelina robi i mam jeś 3X1 magnez i 3X1 nospe no i omega 3. Oczywiście od jutra L4 i leżeć mam albo do szpitala chciał mnie zabrać żebym sobie odpoczęła bo strasznie przemęczona jestem. Mam tylko nadzieje że te wszystkie leki nie zaszkodzą dzidziusiowi

Dzięki za wszystkie miłe słowa :)

Clodi, ale Ci się uzbierało :szok: Leki na pewno dali Ci bezpieczne, lekarz Ci krzywdy nie da zrobić. Leż i pachnij, odpoczywaj ile wlezie póki możesz :tak: Synka zdrowego gratuluję, dbaj o siebie :tak:

Ależ już ładnie ważą sobie te nasze dzidziusie :)
Gratuluję kluseczek:-p

clodi mnie od wczoraj coś swęddzi i trochę piecze (wiadomo gdzie;p) i zaaplikuję sobie dzis na noc Clotrimazolum czopka bo gin mi przepisal żebym sobie miała w domu na wypadek własnie czegos takiego. Lepiej nie zwlekać bo infekcje bardziej szkodzą jak takie leki.

Fiolka podwyższone krwinki białe w ciązy to norma więc bez obaw ;)
Na siuski pij dużo herbatki żurawinowej - pomaga!

viviene - pięknie waży Marysia :tak:porównując moja datę porodu a Twoją to napisze tak: toż Ty zaraz rodzisz;-)
clodi - ładnie synuś waży, szyjke masz super:tak:lekami się nie martw lekarz wie co robi
ja badania musze zrobić na 11 września. Nie martwcie sie ta glukoza nie jest taka zła:-p

reklama
Do góry