reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Cze dziewczynki,

liwus- gratuluje coreczki, sliczne imie :)

Baasia- trzymam &&& bys zobaczyla zdrowa dzidzie (a plec wedlug marzenia) :-)

Nathani- za ciebie tez kciukasy &&& ;-)

Ciril- ty tez dzis? :-)
Madlen- witaj po urlopie, mam nadzieje, ze wypoczelac sobie ;-)

Ja bylam wczoraj i synus wazy 370g, spal sobie grzecznie :-D Lozysko wysoko, szyjka zamknieta. Dziewczyny a jak wam sprawdzaja szyjke? Mi pierwszy raz sprawdzal palpacyjnie i nie zrobil mi usg szyjki. Powiedzial, ze dluga i zamknieta. Czy takie badanie jest OK? Dalej mam skurcze i stawianie brzucha, ale dobrze ze z szyjka OK, jesli mu wierzyc. A zalapalam grzybka jakiegos- choc nie czuje swedzenia i dostalam globulki clotrimazolum, bralyscie to kiedys w ciazy???

reklama
Przepraszam Ciril, tak tez myslalam hehe ;-)ale ze mnie glupol, co nie zmienia faktu, ze trzymam kciuki za twoje malenstwo, coby roslo w sile :-)

Nathani- dzieki, az sie zdziwilm ze taki grubiutki hehe, ale ja ostatnio na slodkie mam faze i 2 lody dziennie pochlaniam. Wczesniej mnie od slodkiego odrzucalo. I i nie moge przestac jesc ciemnego winogronu! :-D

Do góry