reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Liwuś gratulacje
)
Nathani - kciukaski za jutro
Nathani - kciukaski za jutro
Basia_one
Multimama ;)
Jutro wizyta, w koncu usg :-) Mam nadzieje ze poznam plec i ze z dzidzia wszystko ok. Jutro wam zdam relacje, pozdrawiam 

Cze dziewczynki,
liwus- gratuluje coreczki, sliczne imie
Baasia- trzymam &&& bys zobaczyla zdrowa dzidzie (a plec wedlug marzenia) :-)
Nathani- za ciebie tez kciukasy &&& ;-)
Ciril- ty tez dzis? :-)
Madlen- witaj po urlopie, mam nadzieje, ze wypoczelac sobie ;-)
Ja bylam wczoraj i synus wazy 370g, spal sobie grzecznie
Lozysko wysoko, szyjka zamknieta. Dziewczyny a jak wam sprawdzaja szyjke? Mi pierwszy raz sprawdzal palpacyjnie i nie zrobil mi usg szyjki. Powiedzial, ze dluga i zamknieta. Czy takie badanie jest OK? Dalej mam skurcze i stawianie brzucha, ale dobrze ze z szyjka OK, jesli mu wierzyc. A zalapalam grzybka jakiegos- choc nie czuje swedzenia i dostalam globulki clotrimazolum, bralyscie to kiedys w ciazy???
liwus- gratuluje coreczki, sliczne imie
Baasia- trzymam &&& bys zobaczyla zdrowa dzidzie (a plec wedlug marzenia) :-)
Nathani- za ciebie tez kciukasy &&& ;-)
Ciril- ty tez dzis? :-)
Madlen- witaj po urlopie, mam nadzieje, ze wypoczelac sobie ;-)
Ja bylam wczoraj i synus wazy 370g, spal sobie grzecznie

reklama
Przepraszam Ciril, tak tez myslalam hehe ;-)ale ze mnie glupol, co nie zmienia faktu, ze trzymam kciuki za twoje malenstwo, coby roslo w sile :-)
Nathani- dzieki, az sie zdziwilm ze taki grubiutki hehe, ale ja ostatnio na slodkie mam faze i 2 lody dziennie pochlaniam. Wczesniej mnie od slodkiego odrzucalo. I i nie moge przestac jesc ciemnego winogronu!
Nathani- dzieki, az sie zdziwilm ze taki grubiutki hehe, ale ja ostatnio na slodkie mam faze i 2 lody dziennie pochlaniam. Wczesniej mnie od slodkiego odrzucalo. I i nie moge przestac jesc ciemnego winogronu!