reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Cze dziewczynki,

liwus- gratuluje coreczki, sliczne imie :)

Baasia- trzymam &&& bys zobaczyla zdrowa dzidzie (a plec wedlug marzenia) :-)

Nathani- za ciebie tez kciukasy &&& ;-)

Ciril- ty tez dzis? :-)
Madlen- witaj po urlopie, mam nadzieje, ze wypoczelac sobie ;-)

Ja bylam wczoraj i synus wazy 370g, spal sobie grzecznie :-D Lozysko wysoko, szyjka zamknieta. Dziewczyny a jak wam sprawdzaja szyjke? Mi pierwszy raz sprawdzal palpacyjnie i nie zrobil mi usg szyjki. Powiedzial, ze dluga i zamknieta. Czy takie badanie jest OK? Dalej mam skurcze i stawianie brzucha, ale dobrze ze z szyjka OK, jesli mu wierzyc. A zalapalam grzybka jakiegos- choc nie czuje swedzenia i dostalam globulki clotrimazolum, bralyscie to kiedys w ciazy???

reklama
Przepraszam Ciril, tak tez myslalam hehe ;-)ale ze mnie glupol, co nie zmienia faktu, ze trzymam kciuki za twoje malenstwo, coby roslo w sile :-)

Nathani- dzieki, az sie zdziwilm ze taki grubiutki hehe, ale ja ostatnio na slodkie mam faze i 2 lody dziennie pochlaniam. Wczesniej mnie od slodkiego odrzucalo. I i nie moge przestac jesc ciemnego winogronu! :-D

Do góry