reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Gratuluję wszystkim :) No i fajnie że większości z Was badania wychodzą w miarę dobrze. My też niedawno po wizycie i usg. Badania nadal odrobinę pogorszone ale ogólnie ok. A z usg wyszło że będziemy mieć dziewczynkę :) Z czego oczywiście niezmiernie się cieszymy ;)

dziewczyny gratuluje coreczek. Ala nie odpisalam na sms~a bo akurat karta mi sie skonczyla. ale super ze wsio ok z coreczka, moja corcia wazy prawie 200gram wiecej, mam nadzieje ze to klocek nie bedzie hehe.

Witam, często się nie udzielam ale czytam co skrobiecie często:)
U mnie po połówkowym wszystko w porządku, będziemy mieli syna który tydzien temu ważył ok.400g

No i znowu ja znowu z doskoku.
Glukoza moja jeszcze ponad normę, ale będę żyć ;-) mam nadzieję, że dietka starczy, do wizyty w poradni cukrzycowej jeszcze jakieś dwa tygodnie z hakiem, prawie trzy. Do tej pory mam się wielce nie przejmować, poczytać sobie o diecie i mogę zacząć się dostosowywać. Nie cierpię diet, a fuj ;)

Gratulacje dobrych wiadomości i kciuki za kolejne wizyty, my jutro jeszcze do dentystki i z lekarzy na razie to koniec. Kolejna wizyta u gina to ostatni dzień sierpnia.

reklama
Witajcie :) ja już po badaniach, mała waży 477g, wszystko jest w porządku, rośnie, lekarz powiedział że to prawdopodobnie dziewczynka :) Jak sprawdziłam długość szyjki to od połowy czerwca skróciła mi się o 8mm, teraz ma 2,92 cm, lekarz mówi że w normie jest ale jednak trochę się martwię

Do góry