reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

No to rzeczywiście wysoki ten cukier ... lekarz na pewno skieruje Ciebie do diabetologa a on juz dalej zdecyduje czy tylko dietka i codzienne mierzenie cukru, ale też nie chce ciebie straszyć bo moze sie skonczyc na insulinie

reklama
Lilith Ty przez to przechodziłaś, nie? Dieta nie pomogła, brałaś insulinę? Miałaś inne objawy? Ja tylko ganiam na sikundki bardzo często, ciśnienie mam zdecydowanie niskie, no i trochę puchną mi kostki u nóg. Ale w moczu nic mi nie wychodziło wcześniej :/ Normalnie jak grom z jasnego nieba ten wynik dla mnie :eek:

Ja mam polowkowe za tydzien w czwartek, prywatnie u polskiego gina, a we wtorek 14, mam usg w szpitalu ( chyba ), ale oni tam nic nie mierza, bynajmniej mi nie mierzyli w pierwszej ciazy tylko powiedzieli mi ze happy baby i ze chyba dziewczynka, no co do dziewczynki sie sprawdzilo, happy baby tez bylo, bo zdrowa, ale jak dla mnie to bylo za malo jak na usg...nawet nie posluchalam serduszka bo jak sie spytalam to ona mi powiedziala ze nie naglasniaja. Wiec wole wydac 80 e, sprawdzic czy wszystko jest na miejscu, takie jak powinno byc, ze moja dzidzia rosnie jak nalezy.

Sarka gratuluje chłopaka :-)

Przepraszam, że nie dałam znać wczoraj. Pewnie czekałyście... Mam jakieś problemy z netem strone ładuje mi 15 minut....
Więc tak... Samym badaniem jestem rozczarowana... Nie trwało dłużej niż 5 minut... Ale badał mnie nie mój lekarz...
Z Dzidzią wszystko w porządku. tylko w świetle lewej komory serduszka widoczny jakiś bright spot średnicy 2,1 mm. Lekarz powiedział, że to się powinno unormować i prawdopodobnie jest to po tym zapaleniu dróg moczowych...
I Laura nie będzie mieć braciszka :-(
Ale siostry też są fajne :-p
Będzie Laura i Lenka :-D A. za bardzo się nie widzi Lenka :-p
Ale tak sobie umyśliłam, że jak my A. i A. to dziewczynki będą L. i L. :-D No chyba, że w grudni jednak wyjdzie sisior to będzie dalej Ksawi :-D
Ostatecznie 21.08 mam wizyte u swojego gina i będę pytać co On tam widzi :-D

Pozdrawiam Was gorąco.. Wróce jak mi się net poprawi :-)

Aniu gratki wyników i dziewczynki:tak: Bright spot...jaka tajemnicza nazwa:confused: I oby faktycznie było tak jak mówi lekarz :tak:
Moje usg połówkowe też b.krótkie i trochę byłam zawiedziona, bo spodziewałam się zobaczyć więcej, ale Piotruś nie chciał za bardzo buziuni pokazać, tylko plecki, boczek i dupka z sisiorem:-D Zdjęcie mam jedno i to właśnie z d.. strony :oo2:

reklama
Do góry