reklama
dzieki dziewczyny bardzo sie ciesze, ze wkoncu wiem kogo mam w brzuszku, najważniejsze zeby Mały byl zdrowy a reszta to juz pikus. Wlasnie cos mi sie tak wydaje, ze wiekszosc z nas czeka na chlopcow Ciekawe ciekawe moze Ania znajdzie troszke czasu i nam zrobi ładne zestawienie
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Neska sisorka gratuluje:-)
gratuluje wam wizyt
ja do mojej musze jeszcze troche poczekac..ale juz blizej niz dalej
no i gratki ,ze znacie juz plec ;-)..hmmm ciekawe,czy ja teraz tez sie dowiem..
Lili ja mam syna i corke i powiem szczerze,ze moja corcia jest czasami gorsza niz jej brat
4madlen,moj maz jest tego samego zdania co twoj..
ja do mojej musze jeszcze troche poczekac..ale juz blizej niz dalej
no i gratki ,ze znacie juz plec ;-)..hmmm ciekawe,czy ja teraz tez sie dowiem..
Lili ja mam syna i corke i powiem szczerze,ze moja corcia jest czasami gorsza niz jej brat
4madlen,moj maz jest tego samego zdania co twoj..
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
madlenki, mój mąż to samo mówił, że dlatego woli chłopca bo we dwóch łatwiej będzie upilnować córeczki, a że pierwsza ma być córeczka to "zaopatrzy się w wiatrówki i będzie strzelał gdzie popadnie"
Wszystkim Wam gratuluję cudownych wieści z wizyt
Wszystkim Wam gratuluję cudownych wieści z wizyt
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Neska gratuluje sisiorka :-) Chłopaki są fajne i zazwyczaj pełne vigoru
Ja liczę na dziewczynkę i mam nadzieję że się w środę ujawni i już się dowiem - bardzo bym chciała. Chociaż jak będzie chłopak to też będę się cieszyć :-)
Ja liczę na dziewczynkę i mam nadzieję że się w środę ujawni i już się dowiem - bardzo bym chciała. Chociaż jak będzie chłopak to też będę się cieszyć :-)
misia83
Fanka BB :)
Ja po wczorajszej wizycie piszę dopiero teraz bo zawsze wracamy późno i nie mam już sił na komputer. Ciśnienie 105/65, przytyłam ostatniej wizyty 800dag, szyjka prawidłowa, ogólnie wszystko bardzo dobrze. USG połówkowe będę mieć 6 sierpnia i wtedy dostanę listę badań do wykonania. :-)
Zapomniałam dodać, że mam zacząć brać magnez 2x1 tabletce.
Dziewczyny jaki magnez bierzecie i jaką dawkę?
Zapomniałam dodać, że mam zacząć brać magnez 2x1 tabletce.
Dziewczyny jaki magnez bierzecie i jaką dawkę?
Ostatnia edycja:
reklama
Misia cisze sie bardzo,z ewszystko dobrze
a magnez biore z vit.B6 bo wtedy jest lepsze wchlanianie i biore 1tab.dziennie ;-)
ja dzisiaj mialam wizyte u mojego GP...taka rutynowa,ale wsio dobrze :-)
cisnienie dobre..nie wiem jakie ,ale mowil,ze super..mocz czysty i posluchalam serduszka..bije jak powinno..
takze od rana mam dobry humor
a magnez biore z vit.B6 bo wtedy jest lepsze wchlanianie i biore 1tab.dziennie ;-)
ja dzisiaj mialam wizyte u mojego GP...taka rutynowa,ale wsio dobrze :-)
cisnienie dobre..nie wiem jakie ,ale mowil,ze super..mocz czysty i posluchalam serduszka..bije jak powinno..
takze od rana mam dobry humor