reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Liwia gratuluje :-)
Też będzie Parka :-)

Mi też jak robią USG to do razu słuuchamy bicia i sprawdzamy częstotliwość uderzeń

reklama
Liwus gratuluję wyników i dziewczynki :tak:
Co do skurczów łydek czy ogólnie mięśni to wynik niedoboru potasu, więc to jego brak trza uzupełnić. Tak mi powiedziała znajoma neurolog. W Asparginie jest magnez + potas, ale potasu jest tam w sumie niewiele. Przy dokuczliwych skurczach mięśni lepiej brać coś z czystym potasem. Mówiła mi nazwę, ale zapomniałam :zawstydzona/y:

Gratulacje udanych wizyt :-)

Madlen79 ona mi ostatnio robiła szybkie sprawdzenie (to nie zalicza się ponoć do usg)
czy właśnie serduszko pracuje ale na monitorze bez dzwięku więc chyba tego nie ma:sorry:

Ciekawa jestem tego smaku:-p

Liwus gratulacje :D

liwuś, madlen, lil , misia cieszę się że wszystko u Was i maluszków w porządku;-)
ja też łykam magnez "chela mag b6"
z glukozą dacie radę dziewczyny , lil oby cukrzycy nie było u Ciebie tym razem życzę z całego serduszka

A ja o glukozie z ginem jeszcze nie rozmawiałam :-D
Jak z Laurą robiłam to mi to smakowało i nie było takie słodkie :;-D
Teraz jak słodkiego nie moge to zoaczymy jak to będzie :-p

reklama
Do góry