Fiolka_130
Fanka BB :)
Jestem
U gin puściutko co lubię
Oczywiście oglądała też wyniki i bardzo zadowolona.
Mówi że wyjątkowo jak większości kobiet hemoglobina spada to ja mam dobrą a nawet rośnie
Ciśnienie 125/70 więc w normie. Badała mnie ginekologicznie (zawsze tak robi) i zrobiła szybkie usg
(ale mówi że to nie zalicza się do usg bo pomiarów ani zdjęć nie ma) sprawdziła po prostu na szybko czy serduszko
pracuje aby się nie martwić, dzidzia już ogromna Odwróciła się pleckami i pokazała kręgosłup
a i łożysko jest
Patrzyła na te moje krostki i mówi że to ropne, mogły wyjść od upałów.
Przepisała maść, najlepiej mam chodzić bez majtek (ubrałam spódnicę więc teraz) moczyć się w naparze z rumianku
a jak to zejdzie to nawet zapobiegawczo używać sudocrem .
Na połówkowe mogę się zapisać dodatkowo gdzieś a 7 sierpnia idę z moim do niej
Jedyny minus to coś mi waga się za szybko zwiększa Od początku ciąży mam 4 kg na plusie i zaleciła aby tego przypilnować
bo mówi że od 20 tyg. powinna tak ruszyć bardziej.
Kolejne badania krwi zleci mi doiero we wrześniu .
Jestem szczęśliwa :-)
U gin puściutko co lubię
Oczywiście oglądała też wyniki i bardzo zadowolona.
Mówi że wyjątkowo jak większości kobiet hemoglobina spada to ja mam dobrą a nawet rośnie
Ciśnienie 125/70 więc w normie. Badała mnie ginekologicznie (zawsze tak robi) i zrobiła szybkie usg
(ale mówi że to nie zalicza się do usg bo pomiarów ani zdjęć nie ma) sprawdziła po prostu na szybko czy serduszko
pracuje aby się nie martwić, dzidzia już ogromna Odwróciła się pleckami i pokazała kręgosłup
a i łożysko jest
Patrzyła na te moje krostki i mówi że to ropne, mogły wyjść od upałów.
Przepisała maść, najlepiej mam chodzić bez majtek (ubrałam spódnicę więc teraz) moczyć się w naparze z rumianku
a jak to zejdzie to nawet zapobiegawczo używać sudocrem .
Na połówkowe mogę się zapisać dodatkowo gdzieś a 7 sierpnia idę z moim do niej
Jedyny minus to coś mi waga się za szybko zwiększa Od początku ciąży mam 4 kg na plusie i zaleciła aby tego przypilnować
bo mówi że od 20 tyg. powinna tak ruszyć bardziej.
Kolejne badania krwi zleci mi doiero we wrześniu .
Jestem szczęśliwa :-)
Ostatnia edycja: