reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Bardzo dziewczyny wam dziękuję za tyle dobrych słów, to dla mnie naprawdę ważne:-) Raz jeszcze dziękuję i ściskam mocno:-)

reklama
ruda iza szycie to pikuś - naprawdę w porównaniu do wszystkiego przed szyciem. :-)
misia ja tez się boję mimo że już dwa razy rodziłam sn. Damy rade nie martw się.

madlen79 pierwszy przez cc bo córka była ułożona pośladkowo i to było jedyna opcja. Lekarz powiedział, że możemy sn ale nie ma gwarancji, że główka sie nie urwie.+
liwus co do blizny po cc nie zawsze szpeci ciało. Zależy kto i jak Cię zszyje. Ja trafiłam na super lekarza i blizna jest prawie niewidoczna. Trzeba się dobrze przyjrzeć by ją zauważyć.

Bulkasia,ojejjj..posladkowo tez nie chcialabym rodzic :no:
u mnie corka na kilka minut przed partymi zaczela sie przekrecac,chociaz byla juz przygotowana do wyjscia glowka w dol..ale juz za dlugo to wszystko trwalo i dziecko samo nie wiedzialo o co biega,bo raz dawali mi srodki na przyspieszenie a raz na zatrzymanie akcji porodowej..:-(,ale na szczescie lekarz zdazyl ja odwrocic..
to 3mam kciuki,aby tym razem Malenstwo bylo odwrocone glowka w dol

liwus co do blizny po cc nie zawsze szpeci ciało. Zależy kto i jak Cię zszyje. Ja trafiłam na super lekarza i blizna jest prawie niewidoczna. Trzeba się dobrze przyjrzeć by ją zauważyć.

Ja też mam teoretycznie niezauważalną i na takiej wysokości że nawet jak założę 2-częściowy strój kąpielowy to nie widać :happy2: Ale mam tą świadomość że mimo wszystko ona jest :-(

a ja chyba jednak nie bede miala dodatkowej wizyty..szkoda,ale mowi sie trudno
musze czekac na duze usg,a to dopiero 25lipca

reklama
Do góry