reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Bardzo dziewczyny wam dziękuję za tyle dobrych słów, to dla mnie naprawdę ważne:-) Raz jeszcze dziękuję i ściskam mocno:-)

reklama
ruda iza szycie to pikuś - naprawdę w porównaniu do wszystkiego przed szyciem. :-)
misia ja tez się boję mimo że już dwa razy rodziłam sn. Damy rade nie martw się.

madlen79 pierwszy przez cc bo córka była ułożona pośladkowo i to było jedyna opcja. Lekarz powiedział, że możemy sn ale nie ma gwarancji, że główka sie nie urwie.+
liwus co do blizny po cc nie zawsze szpeci ciało. Zależy kto i jak Cię zszyje. Ja trafiłam na super lekarza i blizna jest prawie niewidoczna. Trzeba się dobrze przyjrzeć by ją zauważyć.

Bulkasia,ojejjj..posladkowo tez nie chcialabym rodzic :no:
u mnie corka na kilka minut przed partymi zaczela sie przekrecac,chociaz byla juz przygotowana do wyjscia glowka w dol..ale juz za dlugo to wszystko trwalo i dziecko samo nie wiedzialo o co biega,bo raz dawali mi srodki na przyspieszenie a raz na zatrzymanie akcji porodowej..:-(,ale na szczescie lekarz zdazyl ja odwrocic..
to 3mam kciuki,aby tym razem Malenstwo bylo odwrocone glowka w dol

liwus co do blizny po cc nie zawsze szpeci ciało. Zależy kto i jak Cię zszyje. Ja trafiłam na super lekarza i blizna jest prawie niewidoczna. Trzeba się dobrze przyjrzeć by ją zauważyć.

Ja też mam teoretycznie niezauważalną i na takiej wysokości że nawet jak założę 2-częściowy strój kąpielowy to nie widać :happy2: Ale mam tą świadomość że mimo wszystko ona jest :-(

a ja chyba jednak nie bede miala dodatkowej wizyty..szkoda,ale mowi sie trudno
musze czekac na duze usg,a to dopiero 25lipca

reklama
Do góry