reklama
madlen79 pierwszy przez cc bo córka była ułożona pośladkowo i to było jedyna opcja. Lekarz powiedział, że możemy sn ale nie ma gwarancji, że główka sie nie urwie.+
liwus co do blizny po cc nie zawsze szpeci ciało. Zależy kto i jak Cię zszyje. Ja trafiłam na super lekarza i blizna jest prawie niewidoczna. Trzeba się dobrze przyjrzeć by ją zauważyć.
liwus co do blizny po cc nie zawsze szpeci ciało. Zależy kto i jak Cię zszyje. Ja trafiłam na super lekarza i blizna jest prawie niewidoczna. Trzeba się dobrze przyjrzeć by ją zauważyć.
Bulkasia,ojejjj..posladkowo tez nie chcialabym rodzic
u mnie corka na kilka minut przed partymi zaczela sie przekrecac,chociaz byla juz przygotowana do wyjscia glowka w dol..ale juz za dlugo to wszystko trwalo i dziecko samo nie wiedzialo o co biega,bo raz dawali mi srodki na przyspieszenie a raz na zatrzymanie akcji porodowej..:-(,ale na szczescie lekarz zdazyl ja odwrocic..
to 3mam kciuki,aby tym razem Malenstwo bylo odwrocone glowka w dol
u mnie corka na kilka minut przed partymi zaczela sie przekrecac,chociaz byla juz przygotowana do wyjscia glowka w dol..ale juz za dlugo to wszystko trwalo i dziecko samo nie wiedzialo o co biega,bo raz dawali mi srodki na przyspieszenie a raz na zatrzymanie akcji porodowej..:-(,ale na szczescie lekarz zdazyl ja odwrocic..
to 3mam kciuki,aby tym razem Malenstwo bylo odwrocone glowka w dol
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja też mam teoretycznie niezauważalną i na takiej wysokości że nawet jak założę 2-częściowy strój kąpielowy to nie widać Ale mam tą świadomość że mimo wszystko ona jest :-(
Joanna_Z
Fanka BB :)
Właśnie dostałam list ze szpitala usg 17 lipca o 3.40
reklama