reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Paciora brak czyli GBS ujemny
Ja juz po wizycie.
Mala wazy 2900g. Jak wytrzyma do terminu to powinna ladnie wazyc nie za duzo i nie za malo.
Wyniki ostatnich badan w normie. No i test na paciora negatywny :-)
Zrobili mi ktg i przez 20 min mialam tylko 1 skurcz, ktorego i tak nie czulam. Wiec wyglada na to ze Majeczka jeszcze sobie w ulu posiedzi.
A tak wogole to nudne to ktg...
Mala wazy 2900g. Jak wytrzyma do terminu to powinna ladnie wazyc nie za duzo i nie za malo.
Wyniki ostatnich badan w normie. No i test na paciora negatywny :-)
Zrobili mi ktg i przez 20 min mialam tylko 1 skurcz, ktorego i tak nie czulam. Wiec wyglada na to ze Majeczka jeszcze sobie w ulu posiedzi.
A tak wogole to nudne to ktg...
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja też lubiłam ktg, w szpitalu tylko na to czekałam, a robili 3 razy dziennie wieczorem tylko jak mi Maryś wiała i badanie trwało ok. godziny to przysypiałam
Piękne wieści przynosicie, paciorów nie ma, super!
Piękne wieści przynosicie, paciorów nie ma, super!
reklama
Liwuś, Cinamona super, że paciora nie macie :-)
Cinamona gratuluję dobrych wieści. Chyba nasze córeczki podobnie ważą :-)
Mojego gina dzisiaj nie było, przyszedł inny na zastępstwo, dawno nikt mnie tak nie zbadał. Jeszcze to czuję. Generalnie szyjka jeszcze długa i nie wygląda jak do porodu, chociaż jakieś 0,5 cm rozwarcia na końcu jest. Mam się jutro zgłosić na ktg do szpitala, to będzie miał dyżur też mój gin i zobaczymy czy już na oddział na wywołanie, czy jeszcze się pokulamy
Cinamona gratuluję dobrych wieści. Chyba nasze córeczki podobnie ważą :-)
Mojego gina dzisiaj nie było, przyszedł inny na zastępstwo, dawno nikt mnie tak nie zbadał. Jeszcze to czuję. Generalnie szyjka jeszcze długa i nie wygląda jak do porodu, chociaż jakieś 0,5 cm rozwarcia na końcu jest. Mam się jutro zgłosić na ktg do szpitala, to będzie miał dyżur też mój gin i zobaczymy czy już na oddział na wywołanie, czy jeszcze się pokulamy