reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Kasia Ładna waga! Trzymam kciuki żeby udalo Ci się urodzic tak jak chcesz ;)
mummy Na pewno „kiedys” wyjdzie ;)
Fiolka Trzymam &&& żeby tarczyca była ok. Ja mam usunieta od 10 lat wiec euthyrox zostanie do konca zycia. Na szczescie w ciazy jest ok. ;)
annka Ja tez tak słyszałam, ze jak ponad 4 kg ma dzidzius to cc…
cinamona Super ze paciorka nie ma. I ja też tak jak dziewczyny lubie słachac serducha malej :)
liwus gratuluje ujemnego wyniku

Ja wczoraj bylam na ktg, gin nie do konca podobal się wynik. Mialam skurcze macicy przy każdym większym ruchu malej i dodatkowo pare razy miala za wysokie tetno. Także w piątek mam ktg powtórzyć. Po za tym wyszly mi za wysokie D-dimery 1650 (norma to do 500) Miala ktoras z Was tak?? Reszta wynikow ok. I czekam z niecierpliwością na poniedzialkowa wizyte. Będziemy ustalac termin cc.

reklama
Cinamona, Liwus, Kasia super, ze wizyty udane:-)

Goko i u mnie na ktg cisza;-) jakbym miala rodzic naturalnie to pewnie spokojnie potoczylabym sie do stycznia:-D:-D:-D

Po wizycie wszystko ok, ktg jak pisalam bez skurczy, serduszko ladnie bije wszystkie przeplywy i lozysko ok;-)pobral mi krew do sprawdzenia niby potrzebuja tej informacji przy znieczuleniu, no i jak sie umawialismy wczesniej wszystko bez zmian, cc 12 grudnia cos przed poludniem a do szpitala mam sie juz wstawic 11 grudnia wieczorem;-) maly 3200 jakbym dotrzymala do 40 tyg wazyl by cos ponad 4;-) bo przybiera po 300 gr na tydzien.

reklama
Do góry