reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Kasia Ładna waga! Trzymam kciuki żeby udalo Ci się urodzic tak jak chcesz ;)
mummy Na pewno „kiedys” wyjdzie ;)
Fiolka Trzymam &&& żeby tarczyca była ok. Ja mam usunieta od 10 lat wiec euthyrox zostanie do konca zycia. Na szczescie w ciazy jest ok. ;)
annka Ja tez tak słyszałam, ze jak ponad 4 kg ma dzidzius to cc…
cinamona Super ze paciorka nie ma. I ja też tak jak dziewczyny lubie słachac serducha malej :)
liwus gratuluje ujemnego wyniku

Ja wczoraj bylam na ktg, gin nie do konca podobal się wynik. Mialam skurcze macicy przy każdym większym ruchu malej i dodatkowo pare razy miala za wysokie tetno. Także w piątek mam ktg powtórzyć. Po za tym wyszly mi za wysokie D-dimery 1650 (norma to do 500) Miala ktoras z Was tak?? Reszta wynikow ok. I czekam z niecierpliwością na poniedzialkowa wizyte. Będziemy ustalac termin cc.

reklama
Cinamona, Liwus, Kasia super, ze wizyty udane:-)

Goko i u mnie na ktg cisza;-) jakbym miala rodzic naturalnie to pewnie spokojnie potoczylabym sie do stycznia:-D:-D:-D

Po wizycie wszystko ok, ktg jak pisalam bez skurczy, serduszko ladnie bije wszystkie przeplywy i lozysko ok;-)pobral mi krew do sprawdzenia niby potrzebuja tej informacji przy znieczuleniu, no i jak sie umawialismy wczesniej wszystko bez zmian, cc 12 grudnia cos przed poludniem a do szpitala mam sie juz wstawic 11 grudnia wieczorem;-) maly 3200 jakbym dotrzymala do 40 tyg wazyl by cos ponad 4;-) bo przybiera po 300 gr na tydzien.

reklama
Do góry