reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
Dzięki dziewczyny, ja też bardzo się cieszę i powiem wam, że świadomość iż bedzie ze mną bardzo duzo mi daje. Mniej sie boję i jakoś tak optymistyczniej ide na to cc:tak:
Liwus gratki:-)

Mój R też był przy cc, nie wiem czy teraz bedzie mógł być bo to bedzie jednak inny szpital. Widział nawet jak mnie tną i wyciągają Alanka, mówi że widok okropny ale jak synka zobaczył wył jak bóbr, pępowinę też przeciął.

Ja wizytę mam za tydzień we wtorek, mam tylko nadzieję że także w przyszłym tygodniu zrobią mi cc, liczę na 13-14 grudnia, bo potem jest weekend i na pewno na sobote czy niedzielę terminu cc nie wyznaczą.

A ja dzis porobiłam ostatnie badania krwii - jutro wyniki :)
No i co naistotniejsze, odebrałam wynik GBS ....UJEMNY!! ha! cudownie, już nie muszę sie martwić że nie zdążą mi podać antybiotyku przed porodem:-) ale az dziwnie tak, po poprzednio miałam przed porodem a teraz nie. Ale nie wnikam, nie ma i juz ;pp

Bulkaasie gratuluję dobrych wieści i fajnie że mąż będzie z Tobą przy cc. Mój nie chce powiedział że się boi że zemdleje na widok moich flaków :-D Ja szanuję jego decyzję i rozumiem go doskonale. Jak małą już wyjmą i przewiozą na noworodki to on będzie jej asystował w pierwszych chwilach życia. No ale zobaczymy jak to wyjdzie ...

reklama
Do góry