reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja po wizycie...
Ogólnie wszystko ok jak zwykle, ciśnienie w porządku, wody ok, łożysko.
Co dziwne u mojej gin wyszło że mały ma 2.600 i według jej pomiarów niewiele urósł od ostatniej wizyty ma mieć niby 3 kg. Tydzień temu u innego lekarza miał 2.700 i przy porodzie niby 3.5 kg.
Więc teraz już zupełnie nie wiadomo jak to z tą wagą będzie.
Pobrała mi to na paciorkowca ale mi to dała i sama mam to do laboratorium zanieść cholera :/
No i co jak D. w pracy a to daleko, będę musiała jutro autobusem wyruszyć
W aptece wydałam 70 zł bo mi gin. przepisała żelazo bo mam morfologie słabszą, globulki bo jakiś grzybek jest i jeszcze preparat ziołowy z żurawiną itp na mocz bo nie jest idealny choć bakterii nie ma tylko leukocyty wysokie.
Jedyny plus to laska w aptece mi wynalazła preparat z DHA za 19 zł a nie ten co kupowałam za 40 :/
Ogólnie wszystko ok jak zwykle, ciśnienie w porządku, wody ok, łożysko.
Co dziwne u mojej gin wyszło że mały ma 2.600 i według jej pomiarów niewiele urósł od ostatniej wizyty ma mieć niby 3 kg. Tydzień temu u innego lekarza miał 2.700 i przy porodzie niby 3.5 kg.
Więc teraz już zupełnie nie wiadomo jak to z tą wagą będzie.
Pobrała mi to na paciorkowca ale mi to dała i sama mam to do laboratorium zanieść cholera :/
No i co jak D. w pracy a to daleko, będę musiała jutro autobusem wyruszyć
W aptece wydałam 70 zł bo mi gin. przepisała żelazo bo mam morfologie słabszą, globulki bo jakiś grzybek jest i jeszcze preparat ziołowy z żurawiną itp na mocz bo nie jest idealny choć bakterii nie ma tylko leukocyty wysokie.
Jedyny plus to laska w aptece mi wynalazła preparat z DHA za 19 zł a nie ten co kupowałam za 40 :/
Joanna_Z
Fanka BB :)
Fiolka u mnie jednym z powodow wywolania bylo ze dzidzia nie urosla nic Przez 2 tyg, I bylo 2.600, tydzien pozniej urodzila sie z waga 3.330 Wiec rosla tylko scan nie wykazal tego prawidlowo. tak Wiec spokojnie
G
goko
Gość
Fiolka tak jak pisze Ankka wagą się nie przejmuj bo z nią to różnie jest a jeśli nawet to 3 kilo to ładna i wystarczająca waga moja szwagierka urodziła córeczkę w terminie z wagą 2,5 kilo śliczną i zdrową
sarka
trójkowa mama
Fiolka nie ma co sie tak dobitnie tymi pomiarami sugerować. A nastepna wizyte masz kiedy? A apteka jest zabójcza ja cały czas łykam Tardyferon, ciekawe czy jutro znów mi przepisze bo mam wizytę i tez mi na paciorka pobierze wymaz. Też zapewne dostanę to żeby samej zanieść do labu
reklama
betiks
full time mummy :)
Fiolka ja tez dostałam fiolkę z wymazem w rączkę żeby sobie zanieść do laboratorium. Ale ja miałam je na miejscu, więc zapłaciłam 45 zeta i teraz muszę odebrać wynik, bo dzwoniłam dziś i już jest. A waga z usg jest orientacyjna, więc przymknij oko ;-)
mikaa i jak wizyta?
mikaa i jak wizyta?