reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Mikaa no to w swieta juz bedziesz tulic swoja dziewczynke :-)

ja dzis bylam u gina i z pomiarow malenstwo wazy 3900 juz, mam nadzieje ze wnet urodze :tak:

reklama
Ja już po wizycie. Ktg jak w tamtym tygodniu czyli wszystko ok. Wody w normie, synek waży 3,8 kg, nie ma rozwarcia, szyjka ani centymetra się nie skróciła. Dzidzi ani myśli wychodzić. Gin kazał mi przyjechać w sobote z całym ekwipunkiem i jak nic się nie zmieni to cesarka bo nawet jak by chciał wywołać skurcze to szyjka i rozwarcie sie nie zmienią, to żeby nie męczyć sie 10 godzin co i tak potem zakończyć może się cesarką to mamy się z mężem zdecydować i w sobote dać mu znać.

...

ja dzis bylam u gina i z pomiarow malenstwo wazy 3900 juz, mam nadzieje ze wnet urodze :tak:

sami
WooooWWWWW!!!! :rofl2::rofl2::rofl2:
nieźle, nieźle... a moge zapytac jakiej jestes budowy..? - chodzi mi głównie o wzrost... bo to ma przełożenie na budowe miednicy i łatwość w wydaniu na świat "maleństwa"... ;-)

clodi
To samo pytanie mam do ciebie bo widze że tez dorodnego dzidziusia chowasz pod sercem.. ;-)

mary_mary ja mam 166 cm, ale moja mama jak rodziła pierwsze dziecko to 10 godzin rodziła i nie dała rady i cesarke miała, ja byłam druga i też mnie nie mogła urodzić a ważyłam 3,5 kg i się zaklinowałam i dzwonem próżniowym za głowe mnie ciągli tak że jeśli to rodzinne to pewnie tez bym problemy miała, chociaż byłam nastawiona na naturalny poród i troche mi smutno z tego powodu że wszystko sie cesarką może skonczyć

reklama
Do góry