reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ja po wizycie.
No więc ciśnienie dziś mi wyszło jak na mnie wysokie 130/80 drugi pomiar pod koniec wizyty wykazał już 120/75 :sorry2:
ale gin powiedziała abym sobie za tydzień gdzieś zmierzyła na wszelki wypadek albo przyszła do niej, ale w sumie w aptece mają aparat więc spoko :-p
Posłuchałam serduszka dziś bije pięknie:tak:. Poza tym ok wszystko.
Przybyło 1.5 kg, w sumie 11:zawstydzona/y: Gin mi też zmierzyła wysokość macicy.
Na kolejną wizytę 26 mam zrobić ostatnie badania, mocz, morfologia, HBS i HIV wtedy też ma mi zrobić stan czystości.

reklama
Fiolka to widać wizyta udana, gratulacje:-)
Ja ciśnienie mierzę zawsze w domu przed wizytą i zapisuję, bo u lekarza zawsze mam wysoki, to chyba syndrom białego fartucha;-)

Misia dla mnie to tym bardziej dziwne bo jak chodziłam do endokrynolog co miesiąc miałam ciśnienie poniżej 100 zawsze w dolnych granicach ;-) Ja nie mam tego sprzętu ani nikt z rodziny ale podejdę do apteki

reklama
Fiolka ja mam zaś ciśnienie za niskie :szok: a na hiv to na samym początku ciąży lekarz mi kazał robić . Z tego co wiem to moje koleżanki też miały na początku ciąży.

Do góry