reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
sarka duuuzi bobasek:) super, oby zdrowo:*
neska no to faktycznie zaskoczenie, ciekawe kto Wam wyskoczy na tą stronę:D
za lil trzymam kciuki, oby nie za długo na oddziale...
wszystkim wizytującym gratuluję udanych spotkań z dzidziusiem:)
ja też po wczorajszej wizycie spokojniejsza jestem:) bóle które miałam to póki co nic groźnego, jeszcze się nie rozpakowujemy:p gin pow, że to przygotowuje się ciało na wielki finał:)
z dzidziuśkiem naszym wszystko ok, 2308g wagi, 46cm długości, wszystko na miejscu:) ewidentnie chłopczyk, u nas niespodzianki nie będzie:p nawet zdjęcie mamy więc pewność jest:)
mam odpoczywać i 28 kolejna wizyta, pobierze mi posiew, być może zdejmie już pessar, oczywiście o ile się wcześniej nie rozpakujemy:p:) ale malutki mógłby posiedzieć do terminu, żeby jeszcze trochę przytyć:p:)
trzymam kciuki za kolejne Wasze wizyty i oczywiście za wszystkie mamusie które znają już swoje terminy:):* przepraszam, że tak bezosobowo, ale tyle nas, że nie nadążam z zapamiętywaniem, kto kiey itd:p:):(

sarka,bulkasia,joanna,neska gratuluje udanej wizyty ;-)
neska dobrze,ze juz jestes spokojnieszja ...a jaka niespodzianka :-Dnajwazniejsze aby maluszek byl zdrowy :tak:
a my wczoraj mielismy wizyte cukrzycowa...no i nie jest dobrze...mam insuline ...:-:)-(

Wszystkim gratuluję zdrowych Maluszków i dobrych wiadomości.
Madlen79 nie zazdroszczę insuliny, u mnie się na szczęście obeszło bez, ale ciesz się, że dopiero na samej końcówce dostałaś. Już tak blisko rozwiązania :tak:

Dzisiaj o 15.00 idę na wizytę. Denerwuję się tak, jakbym pierwszy raz szła do szkoły ;) Ciekawe ile urósł od ostatniej wizyty. Po badaniach odbieram wózek z hurtowni, więc jak dotrze pokażę w odpowiednim temacie.

Trzymajcie się dziś ciepło, dziewczynki :)

Gratuluje dziewczyny dobrych informacji.
Ja dzis slabo sie czuje wiec wybaczcie ze kazdej z osobna nie odpisze.
Dzisiaj ide do psychologa na 16:20 i zobaczymy co dalej...

GRATULACJE DZIEWCZYNY! SAME DOBRE WIEŚCI I OBY TAKIE BYŁY JUŻ DO KOŃCA :D

przepraszam, że tak "hurtem" ale nie tyle wizyt było wczoraj że nie spamiętałam wszystkich a nie chcę nikogo pomiąć :)

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty :)

Ja za każdym razem kiedy idę do lekarza to coś mi wynajdzie , jak nie bakterie to grzybki a jak nie grzybki to kolejną infekcję albo tarczyce itd itd itd , jak wychodzę z laboratorium z wynikami to nawet nie muszę na nie patrzeć bo wiem, że większość zaniżonych luz zawyżonych :eek: potem idę do apteki po lekarstwa i kolejne załamanie jak dostaje paragon :eek:

Do góry