reklama
naty1990
Fanka BB :)
sarka duuuzi bobasek super, oby zdrowo:*
neska no to faktycznie zaskoczenie, ciekawe kto Wam wyskoczy na tą stronę
za lil trzymam kciuki, oby nie za długo na oddziale...
wszystkim wizytującym gratuluję udanych spotkań z dzidziusiem
ja też po wczorajszej wizycie spokojniejsza jestem bóle które miałam to póki co nic groźnego, jeszcze się nie rozpakowujemy gin pow, że to przygotowuje się ciało na wielki finał
z dzidziuśkiem naszym wszystko ok, 2308g wagi, 46cm długości, wszystko na miejscu ewidentnie chłopczyk, u nas niespodzianki nie będzie nawet zdjęcie mamy więc pewność jest
mam odpoczywać i 28 kolejna wizyta, pobierze mi posiew, być może zdejmie już pessar, oczywiście o ile się wcześniej nie rozpakujemy ale malutki mógłby posiedzieć do terminu, żeby jeszcze trochę przytyć
trzymam kciuki za kolejne Wasze wizyty i oczywiście za wszystkie mamusie które znają już swoje terminy:* przepraszam, że tak bezosobowo, ale tyle nas, że nie nadążam z zapamiętywaniem, kto kiey itd
neska no to faktycznie zaskoczenie, ciekawe kto Wam wyskoczy na tą stronę
za lil trzymam kciuki, oby nie za długo na oddziale...
wszystkim wizytującym gratuluję udanych spotkań z dzidziusiem
ja też po wczorajszej wizycie spokojniejsza jestem bóle które miałam to póki co nic groźnego, jeszcze się nie rozpakowujemy gin pow, że to przygotowuje się ciało na wielki finał
z dzidziuśkiem naszym wszystko ok, 2308g wagi, 46cm długości, wszystko na miejscu ewidentnie chłopczyk, u nas niespodzianki nie będzie nawet zdjęcie mamy więc pewność jest
mam odpoczywać i 28 kolejna wizyta, pobierze mi posiew, być może zdejmie już pessar, oczywiście o ile się wcześniej nie rozpakujemy ale malutki mógłby posiedzieć do terminu, żeby jeszcze trochę przytyć
trzymam kciuki za kolejne Wasze wizyty i oczywiście za wszystkie mamusie które znają już swoje terminy:* przepraszam, że tak bezosobowo, ale tyle nas, że nie nadążam z zapamiętywaniem, kto kiey itd
sarka,bulkasia,joanna,neska gratuluje udanej wizyty ;-)
neska dobrze,ze juz jestes spokojnieszja ...a jaka niespodzianka najwazniejsze aby maluszek byl zdrowy
a my wczoraj mielismy wizyte cukrzycowa...no i nie jest dobrze...mam insuline ...:--(
neska dobrze,ze juz jestes spokojnieszja ...a jaka niespodzianka najwazniejsze aby maluszek byl zdrowy
a my wczoraj mielismy wizyte cukrzycowa...no i nie jest dobrze...mam insuline ...:--(
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Wszystkim gratuluję zdrowych Maluszków i dobrych wiadomości.
Madlen79 nie zazdroszczę insuliny, u mnie się na szczęście obeszło bez, ale ciesz się, że dopiero na samej końcówce dostałaś. Już tak blisko rozwiązania
Madlen79 nie zazdroszczę insuliny, u mnie się na szczęście obeszło bez, ale ciesz się, że dopiero na samej końcówce dostałaś. Już tak blisko rozwiązania
Dżasti
Zaciekawiona BB
Dzisiaj o 15.00 idę na wizytę. Denerwuję się tak, jakbym pierwszy raz szła do szkoły Ciekawe ile urósł od ostatniej wizyty. Po badaniach odbieram wózek z hurtowni, więc jak dotrze pokażę w odpowiednim temacie.
Trzymajcie się dziś ciepło, dziewczynki
Trzymajcie się dziś ciepło, dziewczynki
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Gratuluje dziewczyny dobrych informacji.
Ja dzis slabo sie czuje wiec wybaczcie ze kazdej z osobna nie odpisze.
Dzisiaj ide do psychologa na 16:20 i zobaczymy co dalej...
Ja dzis slabo sie czuje wiec wybaczcie ze kazdej z osobna nie odpisze.
Dzisiaj ide do psychologa na 16:20 i zobaczymy co dalej...
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Liwuś powodzenia na wizycie i lepszego samopoczucia życzę
Dżasti kciuki za Was. Ktoś jeszcze wizytuje dziś?
Dżasti kciuki za Was. Ktoś jeszcze wizytuje dziś?
Joanna_Z
Liwus bedzie dobrze
Ja o 17 IDE Na usg watroby. Ciekawe co tam
Ja o 17 IDE Na usg watroby. Ciekawe co tam
reklama
Majja
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty
Ja za każdym razem kiedy idę do lekarza to coś mi wynajdzie , jak nie bakterie to grzybki a jak nie grzybki to kolejną infekcję albo tarczyce itd itd itd , jak wychodzę z laboratorium z wynikami to nawet nie muszę na nie patrzeć bo wiem, że większość zaniżonych luz zawyżonych potem idę do apteki po lekarstwa i kolejne załamanie jak dostaje paragon
Ja za każdym razem kiedy idę do lekarza to coś mi wynajdzie , jak nie bakterie to grzybki a jak nie grzybki to kolejną infekcję albo tarczyce itd itd itd , jak wychodzę z laboratorium z wynikami to nawet nie muszę na nie patrzeć bo wiem, że większość zaniżonych luz zawyżonych potem idę do apteki po lekarstwa i kolejne załamanie jak dostaje paragon