reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Hej
ja po wizycie. Ciut spokojniejsza. Na paciorkowca dostalam antybiotyk i w czasie porodu tez musi byc podany. Ochodzi sie od leczenia antybiotykiem przed porodem ale dla mojego swietego spokoju antybiotyk dostalam. Na grzyba dostalam globulki -musi byc wyleczony bo inaczej krocze sie niedobrze goi. :confused:

Termin sie przesunal na 24 listopada. Waga 3100.
I uwaga - a moze to dziewczynka - podobno sie nic nie majta miedzy nogami . Ale usg poprzednio wyraznie na chlopaka wskazywalo. No nic bedzie niepewnosc :) haha

reklama
Hej
ja po wizycie. Ciut spokojniejsza. Na paciorkowca dostalam antybiotyk i w czasie porodu tez musi byc podany. Ochodzi sie od leczenia antybiotykiem przed porodem ale dla mojego swietego spokoju antybiotyk dostalam. Na grzyba dostalam globulki -musi byc wyleczony bo inaczej krocze sie niedobrze goi. :confused:

Termin sie przesunal na 24 listopada. Waga 3100.
I uwaga - a moze to dziewczynka - podobno sie nic nie majta miedzy nogami . Ale usg poprzednio wyraznie na chlopaka wskazywalo. No nic bedzie niepewnosc :) haha

O jak mnie denerwuje skakanie po tych tematach :wściekła/y:

Neska super będzie niespodzianka ... dobrze, że lekarz cię uspokoił, bo my to sobie możemy tu pisać i pisać a w rzeczywistości się nie znamy i tak :-)

Dziewczęta gratuluję wizyt :)

Widziałam że Lilith została już na oddziale ze względu na wysokie ciśnienie, mam nadzieję, że mnie też zostawią w piątek,będę spokojniejsza, moje dzisiejsze 141/91 a wczoraj mój ciśnieniomierz pokazał u góry 158 :szok: zmierzyłam po kwadransie to już było 139 ale i tak wysoko :dry:

joanna to dobre wieści :) najważniejsze że dzidzia zdrowa... oby wątroba źle nie wypadła - trzymam kciuki :)
neska uffff....:-) cieszę się że nie taki straszny ten Twój paciorkowiec i że jesteś spokojniejsza:-)

Joanna jak to dobrze, ze dobre wiesci przynosisz, trzymam za Was kciuki, masz anemie? Bo ja mam ale to od dawna i caly czas z nia walcze, dlatego wiem jak z tym ciezko, ale zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze, jeszcze troche i bedziesz miala swoje szczescie na rekach i caly stres odejdzie w niepamiec.

Neska ciesze, sie ze i Ty dobre wiesci przynosisz, najwazniejszy Twoj spokoj, jeszcze troszke wytrzymasz i potem bedziesz sie cieszyla swoim malym szczesciem, zobaczysz

Vivienne cisnienie rzeczywiscie wysokie, ale jeszcze troche i jak juz malenstwo bedziesz miala po tej stronie brzuszka to zapomnisz o tych przezyciach, trzymaj sie dzielnie, a ja kciuki trzymam

reklama
Ja po wizycie, cisnienie 120/70< serduszko bije, wzrost maluszka ok.47cm, mam już ustaloną wizytę na 3 grudnia aby sprawdzić wszystko przed cc, czyli komplet badań będą mi robić:-)
Joanna trzymam &&&&& za jutro i ważne, że z maluszkiem jest ok.
neska a to Ci niespodzianka, teraz to juz tylko do porodu w niepewności co;-)gratuluje udanej wizyty.

Do góry