dziewczyny gratuluje udanych wizt, ja mam za tydzien ale w sumie nie przywiazuje do tego wiekszej wagi, bo to tylko zwykla wizyta u poloznej, czyli obmacanie brzucha, sprawdzenie cisnienia mojego i posluchanie bicia serca dzidzia, acha i jeszcze papierek lakmusowy do moczu aby sprawdzic czy cukrzycy nie ma....
neska - ale jak to spokoj? sa efekty uboczne znieczulenia, dlatego trzeba zostac na obserwacji na 24 h (w uk), moze ci byc niedobrze, mozesz wymiotowac, mozesz miec czasowy paraliz w nodze lub okropne skurcze. Nie wiem dokladnie bo nie czytalam o tym za duzo. Kolezanka sie obczytala roznych info na necie i tak sie wystraszyla ze nie brala tego znieczulenia, meczyla sie dlugo....ale fakt jest faktem ze po wkluciu nie czujesz juz zadnego bolu i zadnych skurczy, cewnik daja bo nawet nie wiesz kiedy sikasz ;-) wk azdym razie mi nic nie bylo, znieczulenie mija chyba po ok 2godz i ja mialam dodatkowa dawke przez kroplowke, akurat jak zaczely sie skurcze to ta druga dawka przestawala dzialac ale czulam wszytsko jeszcze baaardzo delikatnie