reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
viv to samo powiedzial moj maz...dobrze ,ze to juz koncowka a nie poczatek..
do 19stego szybko zleci..:tak:
4madlen a ty jak przed cc ?? ty juz za chwile bedziesz miala swojego smyka ...super ;-)
liwus powodzenia :tak:

Majja witam w klubie ... mam tak samo. A powoedz co na grzyba stosowalas i czy pomoglo czy wrocilo? Bo ja od dzis zaczynam brac globulki na to swinstwo.

madlen79 dłuuuuuży mi się jak nie wiem... ale w sumie niecałe 8 dni zostało :) kupiłam dziś książkę, ciemniejsza strona Greya" i bede czytać to mi szybciej zleci ;p

Neska ja już wszystkie globulki stosowałam i antybiotyki i ciągle się coś pojawia nowego :(
Joasia zazdroszczę tych lekarstw , ja chodzę do lekarza prywatnie i mam całą receptę 100 % płatną dlatego już powoli nie daje rady finansowo :(

majja, neska ja mialam ten problem w pierwszej ciazy, wiem jak to jest, tez ciagle stosowalam rozne srodki a swinstwo wracalo. POmogla troche dieta - zero slodyczy, napojow gazowanych, duzo jogurtow naturalnych i podmywanie sie sama woda i bawelniane majty. Rady poloznej to byly i pomoglo, chociaz co jakis czas i tak musialam stosowac krem. Jak tylko zaczynalo sie cos dziac to ja krem i po 2 dniach bylo juz ok, acha i jeszcze nakladalam sobie tam jogurt naturalny zeby tego kremu jak najmniej uzywac. Niestety tak naprawde przeszlo dopiero po porodzie...

reklama
Mummy ale po porodzie juz masz calkowity spokoj?
ja w zyciu nie mialam takiego czegos mam nadzieje ze po porodzie to minie

Do góry