reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Kasia_s grupe krwi mialam oznaczona zaraz na samym poczatku, a w poprzedniej ciazy nie oznaczali ci?
sami jak rodziłam Julkę to wystarczyła moja legitymacja honorowego dawcy krwi bo tam jest wpisana grupa ale teraz tak wymyslili że muszę mieć dokument z czytelnym podpisem osoby która wykonywała badanie mojej krwi a tego w książeczce nie ma :no:
no ale najważniejsze że dziś się jakoś wygrzebałam i pojechałam do laboratorium :-) a ludzi po weekendzie tyle że choć panie pobierają do 9.00 to ja dziś wychodziłam ze szpitala przed 10 a po mnie jeszcze kilka osób było:szok:
neska nie martw się na pewno będzie dobrze :tak: trzymam kciuki :happy:
no i za pierwsze Mamusie też trzymam mocno kciuki:-)

reklama
trzymam za wszystkie wizytujące dziś.Mi nie kazali oznaczać grupy krwi tylko dostarczyć z poprzednich ciąż.
Sarka ja dziś nie ;-( przełożyli mi wizytę na piątek
neska będzie dobrze nie martw się
madlen 79 a czemu wywołuja są jakies wskazania ? ps. super że już wiesz tez bym tak chciała
ciril trzymam mocno
maja gdzież to tak cudny szpital?????

neska mi też wyszedł dodatni ten paciorkowiec, a wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu 15 i wtedy dowiem się co i jak ( z tymże lekarka jak mi pobierała wymaz to pow.,ze przy przy porodzie podadzą mi antybiotyk), ale ja właśnie obawiam się tego, że może akcja poród będzie trwała krótko i nie zdążą mi go podać lub poprostu nie zacznie działać - jeśli miałabym szybko urodzić, no i mała się czegoś nabawi :-( ty masz wizytę jakoś wcześniej, w piątek? zdasz relację co twój lekarz powiedział? byłabym ogromnie wdzięczna ;-)

madlen79, ale fajnie że dzidzia już za 2 tygodnie będzie z wami :-)

Aga tak wizyte mam w piatek rano. Ale dzis z tego wszystkiego ide do innej gin prywatnie. A oprocz tego paciorkowca wyszlo Ci tam cos jeszcze? Jak mam tam az po 3 plusy - tochyba nasilenie. No i jakis grzyb tam wyszedl.
przeszukalam net skad sieto bierze - ze przyczyna to oslabiony organizm. Lyka sie na to wit.c zurawine pije kefiry. Ja bralam przed ciaza tyle antybioykow ze to mpze od tego organizm sie wyjalowil i moment sie cos przypaletalo. Ogolnie kestem zestresowana.

neska jeśli chodzi o liczebność koloni to mam dwa plusy, czyli wzrost obfity (3 plusy oznaczają wzrost bardzo obfity), no i jest jeszcze lekowrażliwość i u mnie wyszło S, czyli że jest wrażliwy na penicylinę a tak to w sumie więcej nic tu nie ma. Robiłam też morfologię, mocz i test na glukozę, to wyszedł mi cukier w moczu - dziwne to bo test glukozowy nie wykazał cukrzycy :szok:

i powiem tobie, że ja też się tym bardzo stresuję :-(

Madlen79 juz tylko 2 tygodnie, super
Tak wiec najpierw 4madlen, po niej madlen79 a zaraz za nia Vivienne
Ale wam zazdrosze dziewczyny

Majja
ale super szpital, bedziesz miala super warunki

Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj

reklama
Do góry