reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Kasia_s grupe krwi mialam oznaczona zaraz na samym poczatku, a w poprzedniej ciazy nie oznaczali ci?
sami jak rodziłam Julkę to wystarczyła moja legitymacja honorowego dawcy krwi bo tam jest wpisana grupa ale teraz tak wymyslili że muszę mieć dokument z czytelnym podpisem osoby która wykonywała badanie mojej krwi a tego w książeczce nie ma :no:
no ale najważniejsze że dziś się jakoś wygrzebałam i pojechałam do laboratorium :-) a ludzi po weekendzie tyle że choć panie pobierają do 9.00 to ja dziś wychodziłam ze szpitala przed 10 a po mnie jeszcze kilka osób było:szok:
neska nie martw się na pewno będzie dobrze :tak: trzymam kciuki :happy:
no i za pierwsze Mamusie też trzymam mocno kciuki:-)

reklama
trzymam za wszystkie wizytujące dziś.Mi nie kazali oznaczać grupy krwi tylko dostarczyć z poprzednich ciąż.
Sarka ja dziś nie ;-( przełożyli mi wizytę na piątek
neska będzie dobrze nie martw się
madlen 79 a czemu wywołuja są jakies wskazania ? ps. super że już wiesz tez bym tak chciała
ciril trzymam mocno
maja gdzież to tak cudny szpital?????

neska mi też wyszedł dodatni ten paciorkowiec, a wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu 15 i wtedy dowiem się co i jak ( z tymże lekarka jak mi pobierała wymaz to pow.,ze przy przy porodzie podadzą mi antybiotyk), ale ja właśnie obawiam się tego, że może akcja poród będzie trwała krótko i nie zdążą mi go podać lub poprostu nie zacznie działać - jeśli miałabym szybko urodzić, no i mała się czegoś nabawi :-( ty masz wizytę jakoś wcześniej, w piątek? zdasz relację co twój lekarz powiedział? byłabym ogromnie wdzięczna ;-)

madlen79, ale fajnie że dzidzia już za 2 tygodnie będzie z wami :-)

Aga tak wizyte mam w piatek rano. Ale dzis z tego wszystkiego ide do innej gin prywatnie. A oprocz tego paciorkowca wyszlo Ci tam cos jeszcze? Jak mam tam az po 3 plusy - tochyba nasilenie. No i jakis grzyb tam wyszedl.
przeszukalam net skad sieto bierze - ze przyczyna to oslabiony organizm. Lyka sie na to wit.c zurawine pije kefiry. Ja bralam przed ciaza tyle antybioykow ze to mpze od tego organizm sie wyjalowil i moment sie cos przypaletalo. Ogolnie kestem zestresowana.

neska jeśli chodzi o liczebność koloni to mam dwa plusy, czyli wzrost obfity (3 plusy oznaczają wzrost bardzo obfity), no i jest jeszcze lekowrażliwość i u mnie wyszło S, czyli że jest wrażliwy na penicylinę a tak to w sumie więcej nic tu nie ma. Robiłam też morfologię, mocz i test na glukozę, to wyszedł mi cukier w moczu - dziwne to bo test glukozowy nie wykazał cukrzycy :szok:

i powiem tobie, że ja też się tym bardzo stresuję :-(

Madlen79 juz tylko 2 tygodnie, super
Tak wiec najpierw 4madlen, po niej madlen79 a zaraz za nia Vivienne
Ale wam zazdrosze dziewczyny

Majja
ale super szpital, bedziesz miala super warunki

Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj

reklama
Do góry