reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

maja fajny szpital. nie bój się Ty zdaje się ze znieczuleniem?
jak ja urodzę to twoja dzidzia już miesiąc będzie miała ....wiele dni jeszcze mnie czeka.

reklama
Adgama no ja niestety mam az 3 plusy. Lece sie ogarnac i begne na wizyte. Dam znac po - mam nadzieje ze wroce spokojniejsza.
trzymajcie kciuki

Nathani ja jestem taki tchórz ,że zamiast u wejścia krzyczeć dzień dobry to będę wołała proszę znieczulenie :szok:
Nie ma większej panikary niż ja :) mam 32 lata i gdyby nie ciąża to pewnie nigdy nie miałabym pobranej krwi :eek:

Neska powodzenia na wizycie:)

Kupiłam sobie żel Dianatal na ułatwienie porodu, strasznie go polecają w tym szpitalu,fajnie bo nie muszę mieć od nich tylko mogę swój i tak też kupiłam go tanio :) podobno inne żele wypływają a ten zostaje z środku.

Neska kupiłam za 300 zł na allegro, w szpitalach 400 zł a w aptekach od 350 wzwyż .
Jest jeszcze Natalis, tańszy o połowę, ale położna opowiadała ze mniej jest żelu w tubce i wylatuje przy parciu a powinien zostać w środku ...

Ostatnia edycja:
maja ja mam 35 lat i tez się boję ( dwa porody za mną ) a najgorsze że nie mogę tak jak Ty krzyczeć proszę znieczulenie hehee bo nikt mi nie poda :no:

Nathani to niedobrze , ja szukałam takiego szpitala w którym znieczulenie mogę mieć w każdej chwili ze względu na moją panikę ,ale ja jestem wyjątkowy okaz tchórza :eek:

reklama
Hej dziewczyny
Ja dzis Po wizycie, dziecko ok, usg super ktg super, moje wyniki krwi masakra. Ale jutro IDE Na usg watroby I wtedy podejma moze jakies kroki, tzn zaplanuja wywolanie jesli z watroba bedzie ok. Od dzis lykac witamine k, sterydy przyjete. Zobaczymy jak to dalej bedzie

Do góry