reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

kessi jaka słodka :) na szczęście się nie zasłoniła rączkami (mój Antoś jeszcze buźki dobrze nie pokazał a to sisiora eksponuje za każdym razem:-D) u dr bator-gregorczyk byłas?

reklama
kessi jaka słodka :) na szczęście się nie zasłoniła rączkami (mój Antoś jeszcze buźki dobrze nie pokazał a to sisiora eksponuje za każdym razem:-D) u dr bator-gregorczyk byłas?
Tak u Niej byłam.
Była zdziwiona, że Młoda w 31tc3d, tak ładnie buźkę pokazała :)
Główka już w kanale rodnym i przysłonięta łożyskiem, pępowiną, ale jakoś się wychyliła do fotek :) na szczęście :)

kessi śliczna :)
Mój Alan też zawsze eksponował siusiaka, Oleńka raczej się chowa ale lekarz zawsze ją tak wytarmosił ze musiała pokazać co ma między nogami, buzi jeszcze nam nie pokazała.

A co do rzeczy do szpitala, to jeżeli macie planowaną cc to majtej siateczkowych radziłabym nie brac, ja dostałam niezłe zrąby od lekarza, powiedział że rana ma się wietrzyć a nie nie ją jeszcze sztuczną siateczka przykrywać.

Ostatnia edycja:
Kessi sliczna ta Twoja Księżniczka:tak:
Mój niestety nie chciał nam siębie pokazać więc jego twarzyczkę ujrzymy za 2 m-ce.
Ja po cc miałam normalne swoje majtasy i podpaski belle te wielkie i starczyło w zupełności bo na obchodzi nikt mi do krocza nie zaglądała (nie ma potrzeby) tylko sprawdzali jak się goi blizna.:-)

Hej wróciłam dalej bez zmian... Antoś pupą w dół i mam jechac po skonczonym 36tc do szpitala na kwalifkacje do cc. Tylko jak mam e tam zapisac jak telefon nieiodpowiada a nie bede jehac 200km zeby im powiedziec ze maja awarie tel i ze chce sie zapissc na ta kwalifikacje :wściekła/y:Nastepna wizyta zpelnym usg 19.10

lil bo 100 km w jedna strone do warszawy mam... Radomska sluzbe zdrowia pozostawiam bezkomentarza:confused2: A od reki mi tej kwalifikacji nie zrobią bo to trzeba.po 36tc.. Moze do jutra im sie naprawi ten telefon...

reklama
Niestety Radom pod wieloma względami to masakra jakaś... No ale.
Kuzynka moja podobno już na porodówce, na Józefowie jest. Skoro już tam siedzi to pewnie jest już po oksytocynie, ale oczywiście zanim ktoś mi jakąś aktualizację podeśle to sobie poczekam ;-)
4madlen kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy :tak:

Do góry