reklama
K
kes114827
Gość
Tak u Niej byłam.kessi jaka słodka na szczęście się nie zasłoniła rączkami (mój Antoś jeszcze buźki dobrze nie pokazał a to sisiora eksponuje za każdym razem) u dr bator-gregorczyk byłas?
Była zdziwiona, że Młoda w 31tc3d, tak ładnie buźkę pokazała
Główka już w kanale rodnym i przysłonięta łożyskiem, pępowiną, ale jakoś się wychyliła do fotek na szczęście
LilithGoth
Fanka BB :)
kessi śliczna
Mój Alan też zawsze eksponował siusiaka, Oleńka raczej się chowa ale lekarz zawsze ją tak wytarmosił ze musiała pokazać co ma między nogami, buzi jeszcze nam nie pokazała.
A co do rzeczy do szpitala, to jeżeli macie planowaną cc to majtej siateczkowych radziłabym nie brac, ja dostałam niezłe zrąby od lekarza, powiedział że rana ma się wietrzyć a nie nie ją jeszcze sztuczną siateczka przykrywać.
Mój Alan też zawsze eksponował siusiaka, Oleńka raczej się chowa ale lekarz zawsze ją tak wytarmosił ze musiała pokazać co ma między nogami, buzi jeszcze nam nie pokazała.
A co do rzeczy do szpitala, to jeżeli macie planowaną cc to majtej siateczkowych radziłabym nie brac, ja dostałam niezłe zrąby od lekarza, powiedział że rana ma się wietrzyć a nie nie ją jeszcze sztuczną siateczka przykrywać.
Ostatnia edycja:
Kessi sliczna ta Twoja Księżniczka
Mój niestety nie chciał nam siębie pokazać więc jego twarzyczkę ujrzymy za 2 m-ce.
Ja po cc miałam normalne swoje majtasy i podpaski belle te wielkie i starczyło w zupełności bo na obchodzi nikt mi do krocza nie zaglądała (nie ma potrzeby) tylko sprawdzali jak się goi blizna.:-)
Mój niestety nie chciał nam siębie pokazać więc jego twarzyczkę ujrzymy za 2 m-ce.
Ja po cc miałam normalne swoje majtasy i podpaski belle te wielkie i starczyło w zupełności bo na obchodzi nikt mi do krocza nie zaglądała (nie ma potrzeby) tylko sprawdzali jak się goi blizna.:-)
Basia_one
Multimama ;)
Wlasnie siedze u lekarza na glukozie. fuj niedobre, jeszcze 1h20 min i drugie pobanie krwi a potem gnam do domu na rosolek.
Hej wróciłam dalej bez zmian... Antoś pupą w dół i mam jechac po skonczonym 36tc do szpitala na kwalifkacje do cc. Tylko jak mam e tam zapisac jak telefon nieiodpowiada a nie bede jehac 200km zeby im powiedziec ze maja awarie tel i ze chce sie zapissc na ta kwalifikacje Nastepna wizyta zpelnym usg 19.10
LilithGoth
Fanka BB :)
a czemu 200km...tak daleko bedziesz rodzić ???
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Niestety Radom pod wieloma względami to masakra jakaś... No ale.
Kuzynka moja podobno już na porodówce, na Józefowie jest. Skoro już tam siedzi to pewnie jest już po oksytocynie, ale oczywiście zanim ktoś mi jakąś aktualizację podeśle to sobie poczekam ;-)
4madlen kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy
Kuzynka moja podobno już na porodówce, na Józefowie jest. Skoro już tam siedzi to pewnie jest już po oksytocynie, ale oczywiście zanim ktoś mi jakąś aktualizację podeśle to sobie poczekam ;-)
4madlen kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy