reklama
nathani
Fanka BB :)
No i po wizycie. Mała waży 1239 gram. Wszystko wygląda ok. Szyjka 2,8. Mam nakaz dużo leżeć ponieważ ten miesiąc dla nas kluczowy dla mnie to i tak sukces że 29 dzień a ja bez szwu!!! Przytyłam kolejne 2 kg. Morfologia coraz gorsza Cherra Ferr zwiększone do 2 tabsów. luteina p.v i no-spa bez zmian. Następna wizyta 06.11.
U nas juz zaliczony 30tc Ja po wizycie, mała jest mała ale nie za mała
mieści sie w normie ma 1372g wg tego badania termin porodu mam na 19.12, gin powiedział ze nie bedziemy brac pod uwagę terminu którego całyczas sie trzymalismy tj 17.12 - termin wg USG z 13tc, tylko jednak bedzie sie trzymał terminu wg ostatniej miesiączki tj 21.12 - żeby mnie nie straszyc mała wagą. Różnice są tak małe ze w sumie nie mam co nawet nad tym debatować. Mi sie przytyło w ciagu ostatatnich 3 tyg 600g wiec w miare ok. Mała jednak jeszce nie przybrała pozycji "na nietoperza", ale mam duzo miejsca więc ma sie gdzie wiercić, wód płodowych mam dużo. Szyjka mi sie skróciła z 46 mm na 38 i tak jest długasna, ale z tego powodu mam kontrole nie za 3 a za 2 tygodnie. Hemoroidy tez mi wylazły i dostałam maść na to pieroństwo.
a i dziewczyny mam pytanko miałyscie mierzona ilość wód płodowych? Jak to u was wygląda na wydruku z badnia (USG) jest to symbol AFI, ja mam 16,10 cm
a i dziewczyny mam pytanko miałyscie mierzona ilość wód płodowych? Jak to u was wygląda na wydruku z badnia (USG) jest to symbol AFI, ja mam 16,10 cm
Ostatnia edycja:
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Nathani to super wieści ..oby tak dalej I spora ta Twoja Dziecińka
IZW ja mam zawsze mierzone ale pisze mi tylko w karcie ciąży , że : AFI w normie
IZW ja mam zawsze mierzone ale pisze mi tylko w karcie ciąży , że : AFI w normie
LilithGoth
Dziewczyny super że wszystko okej
Kurcze jak by nie było to jeszcze tylko 8 tyg i bedziemy tulić te maleństwa
Kurcze jak by nie było to jeszcze tylko 8 tyg i bedziemy tulić te maleństwa
reklama
misia83
Hej, my też po wizycie, co prawda była wczoraj, ale jak przypuszczałam późno wróciliśmy.
Miałam szczegółowe USG, wszystko dokładnie pomierzone i co najważniejsze wszystko jest w porządku. Oliwka waży 1783gr. Mam tylko hemoglobinę na granicy i dlatego mam uważać, żeby nie spadła. Ja przez 3 tyg. przytyłam 300gr, pessar ładnie trzyma. Następna wizyta 31.10!
Ja też mam napisane tylko, że ilość wód prawidłowa. Mała jest ułożona prawidłowo.
Nathani, Sami, IZW gratuluję udanych wizyt. Nathani bądź ostrożna bo ja właśnie przy szyjce 28mm miałam założony pessar.
Miałam szczegółowe USG, wszystko dokładnie pomierzone i co najważniejsze wszystko jest w porządku. Oliwka waży 1783gr. Mam tylko hemoglobinę na granicy i dlatego mam uważać, żeby nie spadła. Ja przez 3 tyg. przytyłam 300gr, pessar ładnie trzyma. Następna wizyta 31.10!
Ja też mam napisane tylko, że ilość wód prawidłowa. Mała jest ułożona prawidłowo.
Nathani, Sami, IZW gratuluję udanych wizyt. Nathani bądź ostrożna bo ja właśnie przy szyjce 28mm miałam założony pessar.