reklama
cieszę się że wszystkie po wizytach zadowolone :-)
ja też dziś byłam u ginki, po pierwsze to miałam mieć na dziś wyniki badań z obciążenia gluzkozą, ale nie zrobiłam tego badania - niestety musze zrobić jak najszybciej w tym tygodniu, a nie wiem czemu jakoś niedobrze mi na samą myśl o tym badaniu
ginka potwierdziła dziś na 110% że to dziewczynka, odwrócona jest główką w dół. waży 1,5 kg.
badając mnie zaniepokoiła ją moja szyjka (wydawała jej się skrócona), ale sprawdzając to na usg dowcipnym rozwiała swoje obawy mówiąc że tylko jej się wydawało. następna wizyta 24.10.
ja też dziś byłam u ginki, po pierwsze to miałam mieć na dziś wyniki badań z obciążenia gluzkozą, ale nie zrobiłam tego badania - niestety musze zrobić jak najszybciej w tym tygodniu, a nie wiem czemu jakoś niedobrze mi na samą myśl o tym badaniu
ginka potwierdziła dziś na 110% że to dziewczynka, odwrócona jest główką w dół. waży 1,5 kg.
badając mnie zaniepokoiła ją moja szyjka (wydawała jej się skrócona), ale sprawdzając to na usg dowcipnym rozwiała swoje obawy mówiąc że tylko jej się wydawało. następna wizyta 24.10.
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Adgama gratulacje a ta glukoza nie taka straszna, naprawdę
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
tylko zabierz ze sobą cytrynę/kwasek cytrynowy, pomaga
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
U nas wizyta w poniedziałek, jutro jadę zrobić badania
reklama
K
kes114827
Gość
popieram, nie jest złaGlukoza nie jest taka zla. Bedzie dobrze.
co do cytryny, nie wzięłam jej na badanie i pielęgniarki były baaaardzo zdziwione, że jej nie mam
adgama85 - dostaniesz w kubku glukoze to cytrynę sama sobie wciśnij