reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
cieszę się że wszystkie po wizytach zadowolone :-)
ja też dziś byłam u ginki, po pierwsze to miałam mieć na dziś wyniki badań z obciążenia gluzkozą, ale nie zrobiłam tego badania - niestety musze zrobić jak najszybciej w tym tygodniu, a nie wiem czemu jakoś niedobrze mi na samą myśl o tym badaniu :sorry:
ginka potwierdziła dziś na 110% że to dziewczynka, odwrócona jest główką w dół. waży 1,5 kg.
badając mnie zaniepokoiła ją moja szyjka (wydawała jej się skrócona), ale sprawdzając to na usg dowcipnym rozwiała swoje obawy mówiąc że tylko jej się wydawało. następna wizyta 24.10.

vivienne oby nie była taka straszna. myślę że boję się jej też dlatego, że dla mnie 3 i 4 miesiąc ciąży były straszne - jeśli chodzi o samopoczucie, non stop musiałam się z kibelkiem przytulać :-(

dzowniłam zapytać czy mogę cytrynę czy kwasek to usłyszałam "nic nie wyciskamy, nic nie wciskamy" :laugh2:
więc pozostaje mi wypicie tej "słodyczy" nie zakwaszając jej sobie :-(

reklama
Do góry