reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

Aletka Co do problemu ze stanikiem to jest rozwiązanie.
Są takie specjalne "przedłużacze' (nie wiem jak to nazwać) do stanków. To taki kawalek materiału z hawtkami który powieksza obwod stanika pod biustem. (nie wiem czy mnie zrozumialas). Widziałam takie coś na stronie intenetowej jakiegoś sklepu z bilelizną. Sprubuje namierzyc adres i go podam. Moze to bedzie akurat rozwiązanie dla ciebie.
Pozdrawiam

reklama
Aletko- wczoraj moj maz sie przemogl i o dziwo zaznalam troche rozkoszy ;D , wiesz to nie przemeczenie tylko on sie boi ze cos moze uszkodzic i dzidziai bedzie chora, nawet gadanie lekarza go nieuspokaja, to poprostu po tym wszystkim co przeszlam poprzednio ma jakis uraz ;)

A ja zaraz sobie zmierze ten brzusio moj jestem ciekawa ile to tam mam cm, przed ciaza mialam 67cm w talii a teraz hm no i mam 86cm e to nie tak duzo ale wieczorkiem to mam wiecej :laugh:

Moja dzidziunia wczoraj caly dzionek przespala a w nocy dala do wiwatu ze spac nie moglam. A jak kopnie w jakies konkretne miejsce to ::) oczy wychodza. Chyba zjadlam za duzo slodkiego dlatego spac nie chcialo. :)

A ja wczoraj przed snem obserwowalam sobie brzuszek i nie moglam sie nadziwic jak superowo rusza sie razem z moja dzidzia, wygladalo to dosyc smiesznie :laugh: Chyba czesciej musze ogladac ten taniec brzucha :laugh:

A oto dzieło stworzenia w początku 26 tygodnia..

m_25_tydzien_2.jpg

cześć dziewczyny!
brzusio roścnie jak na drożdżach. Zmerzyłam go i ... przybyło mi kolejne 2 cm ;)
Teraz w obwodzie mam okrąglutkie 100 cm. Az sie wierzyc nie chce bo tego naprawdę nie widać. A w pasie 80 cm - tez + 2 cm. Rośnij sobie moje maleństwo na zdrowie
Pozdrawiam

Hej kobietki, może niektóre z Was już chodzą albo się orientują: na czym polega ta gimnastyka w szkole rodzenia??? Czy trzeba mieć jakieś nie daj Boże dresy? I co wtedy robią mężowie, stoją i się patrzą? Jakoś nie bardzo sobie to potrafię wyobrazić:)
A tak w ogóle, to ile z Was wybiera się do takiej szkółki? Ja zaczynam na poczatku kwietnia, będę chodziła cały meisiąc dwa razy tygodniowo po dwie godziny. I już się nie mogę doczekać! :)

Gimnastyka jak gimnastyka, dres albo luzne ubranie na pewno sie przyda. A maz bedzie brac udzial, bo oni tam angazuja parami.

Ja tez sie wybieram, ale od polowy kwietnia. U mnie raz w tyg w piatek. A gdzie Ty bedziesz chodzic? Za ile? ;)

reklama
ja tez sie zapisałam do szkoły rodzenia przy szpitalu orlowskiego na Czerniakowskiej. Koszt 400 zł od pary. 7 zajęć we wtorki od 18do 20.30. Położna powiedziała mi, że najpiej luźne dresy. Wymagane jet też zaświadczenie od lekarza prowadzącego,że możesz ćwiczć. Zajęcia zaczynają się od 15 marca.

its a boy!!!

Do góry