reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

Aletka Co do problemu ze stanikiem to jest rozwiązanie.
Są takie specjalne "przedłużacze' (nie wiem jak to nazwać) do stanków. To taki kawalek materiału z hawtkami który powieksza obwod stanika pod biustem. (nie wiem czy mnie zrozumialas). Widziałam takie coś na stronie intenetowej jakiegoś sklepu z bilelizną. Sprubuje namierzyc adres i go podam. Moze to bedzie akurat rozwiązanie dla ciebie.
Pozdrawiam

reklama
Aletko- wczoraj moj maz sie przemogl i o dziwo zaznalam troche rozkoszy ;D , wiesz to nie przemeczenie tylko on sie boi ze cos moze uszkodzic i dzidziai bedzie chora, nawet gadanie lekarza go nieuspokaja, to poprostu po tym wszystkim co przeszlam poprzednio ma jakis uraz ;)

A ja zaraz sobie zmierze ten brzusio moj jestem ciekawa ile to tam mam cm, przed ciaza mialam 67cm w talii a teraz hm no i mam 86cm e to nie tak duzo ale wieczorkiem to mam wiecej :laugh:

Moja dzidziunia wczoraj caly dzionek przespala a w nocy dala do wiwatu ze spac nie moglam. A jak kopnie w jakies konkretne miejsce to ::) oczy wychodza. Chyba zjadlam za duzo slodkiego dlatego spac nie chcialo. :)

A ja wczoraj przed snem obserwowalam sobie brzuszek i nie moglam sie nadziwic jak superowo rusza sie razem z moja dzidzia, wygladalo to dosyc smiesznie :laugh: Chyba czesciej musze ogladac ten taniec brzucha :laugh:

A oto dzieło stworzenia w początku 26 tygodnia..

m_25_tydzien_2.jpg

cześć dziewczyny!
brzusio roścnie jak na drożdżach. Zmerzyłam go i ... przybyło mi kolejne 2 cm ;)
Teraz w obwodzie mam okrąglutkie 100 cm. Az sie wierzyc nie chce bo tego naprawdę nie widać. A w pasie 80 cm - tez + 2 cm. Rośnij sobie moje maleństwo na zdrowie
Pozdrawiam

Hej kobietki, może niektóre z Was już chodzą albo się orientują: na czym polega ta gimnastyka w szkole rodzenia??? Czy trzeba mieć jakieś nie daj Boże dresy? I co wtedy robią mężowie, stoją i się patrzą? Jakoś nie bardzo sobie to potrafię wyobrazić:)
A tak w ogóle, to ile z Was wybiera się do takiej szkółki? Ja zaczynam na poczatku kwietnia, będę chodziła cały meisiąc dwa razy tygodniowo po dwie godziny. I już się nie mogę doczekać! :)

Gimnastyka jak gimnastyka, dres albo luzne ubranie na pewno sie przyda. A maz bedzie brac udzial, bo oni tam angazuja parami.

Ja tez sie wybieram, ale od polowy kwietnia. U mnie raz w tyg w piatek. A gdzie Ty bedziesz chodzic? Za ile? ;)

reklama
ja tez sie zapisałam do szkoły rodzenia przy szpitalu orlowskiego na Czerniakowskiej. Koszt 400 zł od pary. 7 zajęć we wtorki od 18do 20.30. Położna powiedziała mi, że najpiej luźne dresy. Wymagane jet też zaświadczenie od lekarza prowadzącego,że możesz ćwiczć. Zajęcia zaczynają się od 15 marca.

its a boy!!!

Do góry