reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

Ha! M dało popis i razem udało nam się stworzyć coś na kształt tańca brzucha: M skacze w środku, aż na zewnątrz widać :angel: Ciekawa jestem, co ono tam wyprawia? Czy tylko rusza nóżkami i rączkami, czy może zrobic obertasa, czy ma jeszcze tyle miejsca, żeby się przesunąc swobodnie do przodu ??? Usg powinno być refundowane co 4 tygodnie ciąży ;)

reklama
Moja dzidzia teraz spokojniejsza bo mamusia chora i ono chyba tez czuje sie troszke gorzej :-(
Ale dostalismy tableteczki i sie leczymy.

Ok no to zobaczymy czy wyjdzie.

http://www.noworodek.pl/modules/coppermine/albums/userpics/15562/21%20tydzien....jpg

Mam w brzuchu pogromcę pomidorówki.. Pomidory wszystkich nacji - strzeżcie się! Przyjmuję(my) każde wyzwanie ;)
Dzidek szaleje, az miło... :angel:
Na zdrowie, drogie mamusie

Dzieki Aletko, chyba obydwie mamy male brzusie co nie ;)
Ale to chyba lepiej nie mamy ciezaru do dzwigania
Pozdrawiam.

Ja nosiłam 75c (ale po wizycie u slynnej pani Hani na Grochowskiej, przedtem wiele lat 80b ;D ;D), teraz mam staniki ciążowe 80d. Cyce mam gigantyczne, aż mnie to wkurza i się troche martwię, jak bedą wyglądały po karmieniu... Mąż oczywiscie happy, eh te chłopy :p

No ja dawno brzucha nie mierzylam ale chyba sporo mi przybylo. Za to piersi tez wieksze ja sie ciesze a maz smieje ze takie spuchniete-on wolal te poprzednie :(
Mialam 75B a teraz nosze 75D(ale typu push-up bez poduszeczek)
Ach ci faceci. ja mojego nie moge zmusic do seksu a myslalam ze jak bede miala w koncu normalny biust to mu sie zachce a tu nic. :(

reklama
Ja swojego brzuszka nie mierzylam ale jest duzy, no i wciecie w tali zupelnie zginelo, wygladam jak slup :( Ale za to piersiatka podskoczyly i wcale bym sie nie obrazila jakby zostaly mi takie na stale, moj mezus tym bardziej :laugh:

Do góry