reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

Czesc :-) ja zaczynalam z 62 cm a teraz mam 72, brzuszek mam minimalny wiec chyba poszlo w talie ;D A jesli chodzi o wzrost i wage to teraz mam 170 cm i 56,50 kg zaczynalam od 54kg

reklama
Odnoszę wrażenie, że Maleństwo zdecydowanie ożywia się po słodkich rzeczach ::) Bryka wtedy niezłomnie i tylko nie wiem, czy chce jeszcze, czy tylko wyraża aprobatę ??? No i pić! Ciągle chce mi się pić! Dochodzi do takich zabawnych sytuacji, kiedy w drodze na siusiu jeszcze popijam, bo nie udało mi się ugasić pragnienia :laugh: Rano - gdyby dzidzia mogła piszczeć, to by piszczała, że chce pić, a ja się czuję jak na gigantycznym kacu ;)

Witaj, Edi! Chyba masz rację z tymi czkawkami... Wczoraj cały brzuszek mi skakał i pomyślałam, ze to chyba niemozliwe, żeby dzidzia miała aż tyle siły.. A czkawka podobno bardzo zdrowa, więc niech się czka na zdrowie ;)

Wczoraj wieczorem dzidzia wreszcie nagrodzila cierpliwosc mojego meza porzadnym kopniakiem! :D Bardzo sie z tego ciesze, bo chcialam, zeby i on mogl poczuc, ze dziecko sie rusza. :)

Piekny brzuszek, Aletko! :)
I... jest coraz wiekszy :D

Moja mama tez miala maly brzuch w ciazy. W 9 miesiacu wygladala jak we wczesnym 6. I urodzila mnie zdrowa, wazylam 3750 a mierzylam 57cm. Jesli macie male brzuszki to sie tym nie przejmujcie, z takich brzuszkow tez rodza sie zdrowe i duze dzieci :)

Wczoraj w nocy mnie obudził (a) kopniakami o 3.45, ale przemówiłam do rozumu i zasnął (ęła). Wieczorem protestowała przeciwko "Natural born killers", czyżby to jednak miała byc dziewczynka?:)

reklama
czesc!
wreszcie sie zwymiarowałam i ... okazało sie ze przybyło mi kilka centymetrów.
W pasie mam 79 cm  w brzuszku 98 cm.
A jak mi koleżanka mówiła ze do porodu szła z 115 cm w brzuszku, to sie tak dziwiłam ;) hihihihi
Tylko piersiaki nie chca rosnąć :( ale widac tak juz musi byc. Cycoliną nie byłam nie jestem i chyba... nigdy nie bede. Trudno ;)
Pozdrawiam

Do góry