reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Temat wspomnieniowy, watki połaczone z czasu naszych ciąż.

Czesc :-) ja zaczynalam z 62 cm a teraz mam 72, brzuszek mam minimalny wiec chyba poszlo w talie ;D A jesli chodzi o wzrost i wage to teraz mam 170 cm i 56,50 kg zaczynalam od 54kg

reklama
Odnoszę wrażenie, że Maleństwo zdecydowanie ożywia się po słodkich rzeczach ::) Bryka wtedy niezłomnie i tylko nie wiem, czy chce jeszcze, czy tylko wyraża aprobatę ??? No i pić! Ciągle chce mi się pić! Dochodzi do takich zabawnych sytuacji, kiedy w drodze na siusiu jeszcze popijam, bo nie udało mi się ugasić pragnienia :laugh: Rano - gdyby dzidzia mogła piszczeć, to by piszczała, że chce pić, a ja się czuję jak na gigantycznym kacu ;)

Witaj, Edi! Chyba masz rację z tymi czkawkami... Wczoraj cały brzuszek mi skakał i pomyślałam, ze to chyba niemozliwe, żeby dzidzia miała aż tyle siły.. A czkawka podobno bardzo zdrowa, więc niech się czka na zdrowie ;)

Wczoraj wieczorem dzidzia wreszcie nagrodzila cierpliwosc mojego meza porzadnym kopniakiem! :D Bardzo sie z tego ciesze, bo chcialam, zeby i on mogl poczuc, ze dziecko sie rusza. :)

Piekny brzuszek, Aletko! :)
I... jest coraz wiekszy :D

Moja mama tez miala maly brzuch w ciazy. W 9 miesiacu wygladala jak we wczesnym 6. I urodzila mnie zdrowa, wazylam 3750 a mierzylam 57cm. Jesli macie male brzuszki to sie tym nie przejmujcie, z takich brzuszkow tez rodza sie zdrowe i duze dzieci :)

Wczoraj w nocy mnie obudził (a) kopniakami o 3.45, ale przemówiłam do rozumu i zasnął (ęła). Wieczorem protestowała przeciwko "Natural born killers", czyżby to jednak miała byc dziewczynka?:)

reklama
czesc!
wreszcie sie zwymiarowałam i ... okazało sie ze przybyło mi kilka centymetrów.
W pasie mam 79 cm  w brzuszku 98 cm.
A jak mi koleżanka mówiła ze do porodu szła z 115 cm w brzuszku, to sie tak dziwiłam ;) hihihihi
Tylko piersiaki nie chca rosnąć :( ale widac tak juz musi byc. Cycoliną nie byłam nie jestem i chyba... nigdy nie bede. Trudno ;)
Pozdrawiam

Do góry