reklama
agula
Fanka BB :)
Odnoszę wrażenie, że Maleństwo zdecydowanie ożywia się po słodkich rzeczach : Bryka wtedy niezłomnie i tylko nie wiem, czy chce jeszcze, czy tylko wyraża aprobatę ??? No i pić! Ciągle chce mi się pić! Dochodzi do takich zabawnych sytuacji, kiedy w drodze na siusiu jeszcze popijam, bo nie udało mi się ugasić pragnienia :laugh: Rano - gdyby dzidzia mogła piszczeć, to by piszczała, że chce pić, a ja się czuję jak na gigantycznym kacu
N
Nenyah
Gość
Wczoraj wieczorem dzidzia wreszcie nagrodzila cierpliwosc mojego meza porzadnym kopniakiem! Bardzo sie z tego ciesze, bo chcialam, zeby i on mogl poczuc, ze dziecko sie rusza.
N
Nenyah
Gość
Piekny brzuszek, Aletko!
I... jest coraz wiekszy
Moja mama tez miala maly brzuch w ciazy. W 9 miesiacu wygladala jak we wczesnym 6. I urodzila mnie zdrowa, wazylam 3750 a mierzylam 57cm. Jesli macie male brzuszki to sie tym nie przejmujcie, z takich brzuszkow tez rodza sie zdrowe i duze dzieci
I... jest coraz wiekszy
Moja mama tez miala maly brzuch w ciazy. W 9 miesiacu wygladala jak we wczesnym 6. I urodzila mnie zdrowa, wazylam 3750 a mierzylam 57cm. Jesli macie male brzuszki to sie tym nie przejmujcie, z takich brzuszkow tez rodza sie zdrowe i duze dzieci
hogata
czerwcowe mamy 2005
Moja dzidzia postanowiła własnie sobie poskakac - w prawej czesci brzuszka
Pozdrawiam
Pozdrawiam
reklama
hogata
czerwcowe mamy 2005
czesc!
wreszcie sie zwymiarowałam i ... okazało sie ze przybyło mi kilka centymetrów.
W pasie mam 79 cm w brzuszku 98 cm.
A jak mi koleżanka mówiła ze do porodu szła z 115 cm w brzuszku, to sie tak dziwiłam hihihihi
Tylko piersiaki nie chca rosnąć ale widac tak juz musi byc. Cycoliną nie byłam nie jestem i chyba... nigdy nie bede. Trudno
Pozdrawiam
wreszcie sie zwymiarowałam i ... okazało sie ze przybyło mi kilka centymetrów.
W pasie mam 79 cm w brzuszku 98 cm.
A jak mi koleżanka mówiła ze do porodu szła z 115 cm w brzuszku, to sie tak dziwiłam hihihihi
Tylko piersiaki nie chca rosnąć ale widac tak juz musi byc. Cycoliną nie byłam nie jestem i chyba... nigdy nie bede. Trudno
Pozdrawiam