reklama
Chciałam sie pochwalić, moja mała pierwszy raz usiadła sobie po turecku 5 sierpnia, potem co jakis czas sobie tak siadała, teraz siedzi raz z nóżkami skrzyzowanymi raz jak żabka, na poczatku siadała w miejsach gdzie mobłaby ewentualnie podeprzeć sie rączką teraz juz na "prostym" bez żadnej asekuracji siada - wiem że w tym wieku wiekszość dzieci siedzi już od dawna, ale wg pani neurolog nasza mała miała zacząć siadać dopiero jak skończy roczek więc dla nas to duzy sukces. Dodam jeszcze ze od kilku dni mała "wspina się" i zaczyna wstawać, fakt faktem na kilka sekund ale jest uparta i co capnie na tyłek to sie znów podnosi. A i mamy juz 6 ząbków.
Załączniki
Ostatnia edycja:
lenka21*
2+3 = MY
Izw gadac to sobie lekarze mogą , a dzieci i tak swoje zrobią, cudna córcia
Zobacz załącznik 578475Zobacz załącznik 578476
Zobacz załącznik 578475Zobacz załącznik 578476
Ostatnia edycja:
karola1388
Poprostu żyj...
izw Ala tez siadac zaczela jak miala 8msc...pozno,ale widocznie tak chciala...teraz stoi przy meblach,puszcza sie,chodzi za raczke,spaceruje krokiem dostawnym w lewo i w prawo,raczkuje,podnosi sie...sama jesio boi sie chodzic,ale mysle,ze za jakis 1msc bedzie ciekac.ostatnie zdjecie powala:-).
Załączniki
mysiak
Fanka BB :)
Kwiatuszekk23
Bibiana
Dzieciaczki sliczne Zobacz załącznik 579986 a to moje chłopaki na mojej prawej stronie Dominiś, a na lewej Tomuś
reklama
Podziel się: