reklama
neli78
Fanka BB :)
Pleni Zojka jest boska! Wszystkie dzieciaczki śliczne, gratuluję wam i mam nadzieję że i ja się tu kiedyś swoim pochwalę
Kwiatuszekk23
Neli dla każdej w końcu zaświeci słońce ;-)
Wnet bedzie wysyp z cpp i dopiero bedzie co oglądać
Wnet bedzie wysyp z cpp i dopiero bedzie co oglądać
Bibiana
Pleni, Prija cudowne dziewczynki, śliczności też lipcowe jak moje chłopaki
Czarna Milan jest boski
As Karolinka śliczności, piękna dziewczynka
IZW ale Natalka ma super czuprynkę i jak słodka, te oczy....cudna.
Gatto ależ ona ma włosy wygląda na taką "dorosłą" jest prześliczna-zakochałam się :-)
A my jakoś sobie dajemy radę, nie ma lekko ale najgorzej tez nie jest, daje radę tej mojej słodkiej dwójce
Czarna Milan jest boski
As Karolinka śliczności, piękna dziewczynka
IZW ale Natalka ma super czuprynkę i jak słodka, te oczy....cudna.
Gatto ależ ona ma włosy wygląda na taką "dorosłą" jest prześliczna-zakochałam się :-)
A my jakoś sobie dajemy radę, nie ma lekko ale najgorzej tez nie jest, daje radę tej mojej słodkiej dwójce
karola1388
Poprostu żyj...
izw mała cudowna.śliczne ma oczy.tez chciala bym isc do pracy,ale ja nie mam komfortu podrzucenia komuś Ali do opieki...
gatto,ale ci modelka rośnie.i jaka duza wogóle nie wygląda na swoj wiek.a kolor włosków po kim ma? po tacie napewno:-)? imię doskonale do niej pasuje.jest śliczna.
bibianka ty to masz dopiero co robić przy takiej dwójce:-).
ten wątek pokazuje,ze na każdą z nas przychodzi pora...Bóg poddaje nas wielu próbą,cierpimy często z ich powodu aby móc poźniej wstawiać tu zdjęcia naszych maluszków...
gatto,ale ci modelka rośnie.i jaka duza wogóle nie wygląda na swoj wiek.a kolor włosków po kim ma? po tacie napewno:-)? imię doskonale do niej pasuje.jest śliczna.
bibianka ty to masz dopiero co robić przy takiej dwójce:-).
ten wątek pokazuje,ze na każdą z nas przychodzi pora...Bóg poddaje nas wielu próbą,cierpimy często z ich powodu aby móc poźniej wstawiać tu zdjęcia naszych maluszków...
mysiak
karola1388
Poprostu żyj...
reklama
Podziel się: