reklama
kasia2011
Fanka BB :)
Maleństwa prześliczne serducho sie raduje r mam nadzieję że wątek się rozwinie i będzie żył własnym i naszych dzieciaczków życiem i oczywiście najważniejsze że jak najwięcej aniołkowych mam ujrzy swoją tęczę i zechce sie z nami podzielić swoim szczęściem
Ja za miesiąc wracam do parcy ... juz teraz czasu mam niewiele a potem to już wiadomo, ale objecuję że będę co jakiś czas będę postować o małej z fotkami i oczywiście sledzić co tam u waszych skarbów słychać
Ja za miesiąc wracam do parcy ... juz teraz czasu mam niewiele a potem to już wiadomo, ale objecuję że będę co jakiś czas będę postować o małej z fotkami i oczywiście sledzić co tam u waszych skarbów słychać
no to i ja wkleje jak rosna moje urwisy.. weronika wlasnie delektuje sie miarą krawiecka
Załączniki
K
kobietka22
Gość
Jej jakie cudne te Wasze skarby , bardzo fajny wątek już nie mogę się doczekać kiedy i ja dodam coś od siebie całuski dla wszystkich maluszków :*
lenka21*
2+3 = MY
Załączniki
reklama
karola1388
Poprostu żyj...
cudowne maluchy,ale chyba przewazaja chłopcy.jankesowa,czarna,lenka pierwszy raz widze wasze bobaski.sliczne.a moja Ala juz taka duza panna...zaraz bedzie roczek miała i kiedy to zlecialo???
Podziel się: