reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Techniczny czyli nowe wątki, pytania, propozycje

Dziewczyny nie wiem czy jest sens dzielić wątek o karmieniu piersią, mi to nie przeszkadza, a jego rozdzielenie może być trochę dyskryminujące.

Zrobicie jak będziecie chcieli, ale teraz kiedy dzieci mają już po 4-5 miesięcy nie wiem czy jest sens, bo rozwijać się bedzie wątek z wprowadzaniem posiłków.

Mi generalnie przeszkadza fakt starsznie dużej ilości nowych osób, większe zaufanie mam do was - razem przeszłyśmy 9 miesięcy :tak: a teraz tyle nowych ludzi, trochę się gubię :-(

Troche to przykre co piszesz, bo nie kazda z nas mogla tu pisac wczesniej.

reklama
Proponuje stworzyc ankiete i zaglosowac. Zawsze mozna zostawic piers/butla i dodatkowo cycanie osobno.

A ja lubie gdy dolaczaja nowe mamy i udzielaja sie :-). Tak juz mam, choc poza wirtualnie jestem raczej malo proludzka.

aga ja juz karmie wylacznie butelką...
co do dzielenia wątku to generalnie mi wszytsko jedno...pewnie troszkę zrobi sie podział,może i niektóre mamy poczują sie gorsze(w sumie to ja juz mialam taki odruch ale sobie przetlumaczylam \) ale trudno takie życie...mam karmiących piersią jest więcej więc jeśli czują taką potrzebę to ja nie widze problemu w rozdzieleniu wątku;-)

Ja od jakiegoś czasu czuję się zagubiona na forum głównie z powodu dużej ilości wątków. Często już nie wiem gdzie mam pisać:baffled: takie wątpliwości ale to może tylko mój problem:confused:
Czy dodatkowy wątek coś zmieni? Trudno powiedzieć? Ja jako mama cycusiowa poprostu nie czytam wątku o wprowadzaniu nowych pokarmów bo narazie mnie nie dotyczy i nie mam też za dużo czasu (gdybym miała zajrzałabym z ciekawości).
Fakt, że jak miałam ostatnio problem laktacyjny to trudno było mi się "przebić" z prośbą o wsparcie i radę bo chyba większość piszących aktywnie w tym wątku to mamy butelkowe (ale nie jestem pewna i ryzykuje takim stwierdzeniem)???????????? I u mnie jeszcze ten problem, że Niuńcia z końca miesiąca więc ciągle gonimy styczniowe maluszki:baffled:

I jeszcze z inną propozycją:

Jak zobaczyłam ten nowy wątek Mapa Styczniówek 2009 to pomyślałam, że to będzie mapa podróży styczniówek, tzn. miejsca sparwdzone tak żeby z dzieckiem pojechać bo ja zupełnie nie wiem gdzie na wakacje a w ciemno z "kruszynką" nie zaryzykuje:baffled:
(może by się przydał taki wątek np. Sprawdzone miejsca podróży styczniówek???)

reklama
Mi generalnie przeszkadza fakt starsznie dużej ilości nowych osób, większe zaufanie mam do was - razem przeszłyśmy 9 miesięcy :tak: a teraz tyle nowych ludzi, trochę się gubię :-(

a wiesz ze istnieją jeszcze miejsca gdzie dostęp do sieci to luksus:dry: pomnik temu co wymyślił internet radiowy:tak::-)

Do góry